Gemeente Kasterlee

Nieuwsoverzicht : Rampen en noodsituaties

4 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • corona update 26 november 2021 op 26 nov

  Overlegcomité beslist winterpakket met onmiddellijke ingang

  Het Overlegcomité heeft vandaag vastgesteld dat de coronasituatie in ons land snel verslechtert met overbelasting van het zorgsysteem, uitval van zorgpersoneel en uitstel van patiëntenzorg. Daarom werd een nieuw winterpakket beslist met maatregelen die het aantal contacten moeten beperken.
 • gemeentelijke corona update op 19 nov

  Welke gemeentelijke activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld?

  Met spijt in het hart moeten we een aantal evenementen annuleren of uitstellen. De gemeente Kasterlee zit aan maar liefst 339 besmettingen op één week en staat op de vijfde plaats in Vlaanderen wat aantal nieuwe COVID-besmettingen betreft, verrekend naar 100.000 inwoners.
 • corona update 17 november 2021 op 17 nov

  Beslissingen overlegcomité 17 november 2021

  Het Overlegcomité heeft woensdag de coronasituatie in ons land besproken en een reeks nieuwe beschermingsmaatregelen beslist. Zo komt er een brede mondmaskerplicht en verplicht telewerk. Een strikte naleving is noodzakelijk als we een lockdown willen vermijden.
 • Kopie van corona update (4) op 17 nov

  PERSBERICHT: Gemeente Kasterlee annuleert een aantal evenementen

  De nieuwe coronamaatregelen van het overlegcomité leiden ook in Kasterlee tot nieuwe maatregelen en beslissingen. Onze gemeente wordt zwaar getroffen door de vierde coronagolf, met 282 besmettingen per week. Dit is meer dan dubbel zo veel als het record aantal besmettingen in oktober/november 2020.