Gemeente Kasterlee

Nieuwsoverzicht

7 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • elektriciteitskast op 6 feb

  Chick Ellentrik fleurt elektriciteitskasten op

  Kasterlee laat de elektriciteitskasten verfraaien en is hiervoor op zoek naar lokaal creatief talent. Al wie out of the box zijn/haar kunstzinnig of fotografisch talent wil uitstallen kan zich kandidaat stellen!
 • vacatures Kasterlee op 30 jan

  nieuwe vacatures

  Wil je graag bij de gemeente werken? Op dit moment hebben we vier boeiende vacatures in de aanbieding; maatschappelijk assistent, stafmedewerker communicatie, coördinator aankoop en technisch beambte schoonmaak.
 • zaken doen met Kasterlee op 11 jan

  Word gemeenteleverancier

  Kasterlee wenst bij haar overheidsopdrachten alle kansen te geven aan lokale ondernemers. Ben je  ondernemer en wil je graag zakendoen met Kasterlee? Registreer je als gemeenteleverancier en zet je specialisatie in de verf.      
 • voorpagina infomagazine Kasterlee januari 2023 op 4 jan

  Een nieuw infomagazine voor Kasterlee!

  Het gemeentelijk informatieblad kreeg een make-over. Zowel vormelijk als inhoudelijk wordt het een magazine waar niet enkel gemeentelijk nieuws een plaats krijgt, maar waar ook onze inwoners een gezicht in krijgen. Voortaan ben je nog meer 'Mee met Kasterlee'!
 • brochure bewegen doet je goed op 19 dec

  Bewegen doet je goed!

  Kasterlee neemt deel aan het project ’10 000 stappen’ van sport.Vlaanderen en ontwikkelde hiervoor een brochure ‘Bewegen doet je goed’, met 10 wandelingen.
 • openbare verlichting Kasterlee centrum op 16 dec

  openbare verlichting wordt gedoofd in Kasterlee

  In het kader van de huidige energiecrisis is de Vlaamse netbeheerder Fluvius bereid om de openbare verlichting op bepaalde tijdstippen te doven. Ook Kasterlee is op dit aanbod ingegaan.
 • Trefpunt Harten Drie bib Kasterlee op 1 sep

  Dienstencentrum Harten Drie is terug in actie

  Door corona sloot dienstencentrum Harten Drie noodgedwongen de deuren. Op 29 augustus startte de werking terug op met Trefpunten Harten Drie in de bibliotheekfilialen.