Gemeente Kasterlee

Nieuwsoverzicht

14 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • tijdelijk onttrekkingsverbod onbevaarbare waterlopen.png op 9 jun

  Tijdelijke uitbreiding van het onttrekkingsverbod onbevaarbare waterlopen voor verschillende stroomgebieden

  Door het droge weer en de zeer lage waterstand in de waterlopen kondigt gouverneur Cathy Berx nu een tijdelijke uitbreiding van dat onttrekkingsverbod voor onbevaarbare waterlopen af. Deze uitbreiding is vanaf zaterdag 10 juni 2023 van kracht.
 • Hoge Mouw op 8 jun

  Risicocode ORANJE voor natuurbranden in de provincie Antwerpen

  Vanaf vandaag geldt code oranje voor brandgevaar voor natuurgebieden in de provincie Antwerpen. Risicocode oranje duidt op hoog gevaar. Het is erg droog en brandgevaarlijk in natuurgebieden.
 • landbouwfolie op 6 jun

  Inzameling landbouwfolie

  Op donderdag 15 juni en donderdag 22 juni vindt een inzameling van landbouwfolie plaats op het terrein van AVEVE Kasterlee, Pastorijstraat 62 in Kasterlee.
 • centrum Tielen op 5 jun

  Infomarkt Masterplan Tielen op 22 juni

  Het gemeentebestuur wil via een masterplan investeren in dorp Tielen om het verder te ontwikkelen tot een aantrekkelijke woon-, werk – en leefomgeving.
 • de volledige zone 30 in centrum Kasterlee op 2 jun

  Uitbreiding zone 30 Kasterlee

  De zone 30 in het centrum van Kasterlee is verder uitgebreid. Concreet is het hele gebied in het noordoosten – begrensd door Hulst, Boekweitbaan, Retiesebaan en Turnhoutsebaan – opgenomen in de zone 30.
 • nieuwe openingstijden recyclagepark op 22 mei

  Nieuwe openingstijden recyclagepark vanaf 2 juni

  IOK Afvalbeheer neemt vanaf donderdag 1 juni 2023 het dagelijks beheer van het recyclagepark van Kasterlee over. De werking blijft hetzelfde, maar de openingsuren veranderen.
 • leistraat afgelsoten 22 mei tem 23 juni op 11 mei

  Leistraat Lichtaart afgesloten van 22 mei tot en met 23 juni

  Agentschap Wegen en Verkeer zal werkzaamheden uitvoeren aan de weginrichting en bushaltes ‘Lichtaart Kerk’ langs de Leistraat en aan het kruispunt van de Kasterleesteenweg – Plaats – Schransstraat. De werken starten op 22 mei en duren tot en met 23 juni 2023.
 • cadeautje geven op 2 mei

  Kastelse cadeaubon op papier en digitaal

  De gemeente lanceert de Kastelse cadeaubon via cadeaubon.kasterlee.be. De bonnen zijn gemakkelijk aan te kopen en te gebruiken, zowel digitaal als op papier.
 • portefeuille gevonden op 27 feb

  Gevonden en verloren voorwerpen

  Een voorwerp gevonden of verloren? Vanaf 1 maart kan je hiervoor terecht bij het onthaal in het gemeentehuis in plaats van in het politiekantoor.
 • bib kasterlee op 20 feb

  Nieuwe openingsuren bibliotheek

  De drie bibliotheekfilialen krijgen vanaf maandag 3 april 2023 nieuwe openingsuren. Een aantal voormiddagen zullen verplaatst worden naar de namiddag en de twee filialen in Lichtaart en Tielen zullen in de toekomst hetzelfde aantal uren open zijn.
 • phishing op 20 feb

  Valse e-mails over achterstallige betalingen

  Sommige inwoners of handelaars kregen de voorbije dagen een e-mail van gerechtsdeurwaarders waarin - zogezegd in opdracht van de gemeente Kasterlee - achterstallige betalingen worden geclaimd voor afvalstoffenheffing en rioolbelasting. Deze mail is vals.
 • voorpagina infomagazine Kasterlee januari 2023 op 4 jan

  Een nieuw infomagazine voor Kasterlee!

  Het gemeentelijk informatieblad kreeg een make-over. Zowel vormelijk als inhoudelijk wordt het een magazine waar niet enkel gemeentelijk nieuws een plaats krijgt, maar waar ook onze inwoners een gezicht in krijgen. Voortaan ben je nog meer 'Mee met Kasterlee'!
 • brochure bewegen doet je goed op 19 dec

  Bewegen doet je goed!

  Kasterlee neemt deel aan het project ’10 000 stappen’ van sport.Vlaanderen en ontwikkelde hiervoor een brochure ‘Bewegen doet je goed’, met 10 wandelingen.
 • Trefpunt Harten Drie bib Kasterlee op 1 sep

  Dienstencentrum Harten Drie is terug in actie

  Door corona sloot dienstencentrum Harten Drie noodgedwongen de deuren. Op 29 augustus startte de werking terug op met Trefpunten Harten Drie in de bibliotheekfilialen.