Gemeente Kasterlee

Nieuwsoverzicht

13 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • campagnebeeld vol van water op 19 apr

  Jouw mening telt voor de Stroomgebiedbeheerplannen 2022-2027

  Uiterlijk eind 2021 zal de Vlaamse Regering de stroomgebiedbeheerplannen 2022-2027 en het bijhorende maatregelenprogramma vaststellen. De plannen voor Schelde en Maas zullen maatregelen en acties bevatten die onder meer moeten zorgen voor een verbetering van de toestand van de watersystemen.
 • foto dakisolatie op 9 apr

  Doe mee met de groepsaankoop dakisolatie en groendaken

  Heb je een woning of huurwoning die van voor 1 januari 2006 aangesloten is op het elektriciteitsnet? Dan moet je dak tegen 2020 geïsoleerd zijn. Met een groepsaankoop wil de gemeente in samenwerking met IOK de laatste twijfelaars overtuigen om hun dak te isoleren.
 • foto bij hvz taxandria op 2 apr

  Heb je een vurig hart voor de brandweer?

  Hulpverleningszone Taxandria gaat op zoek naar 50 vrijwillige brandweermannen en -vrouwen voor brandweerposten in onder meer Kasterlee. Heb je altijd al gedroomd om bij de brandweer te werken? Grijp dan nu je kans!
 • gemeentehuis Kasterlee op 2 apr

  Nieuwe vacatures

  Op zoek naar een nieuwe job? Goed nieuws, het gemeentebestuur van Kasterlee en het OCMW zijn voor verschillende diensten op zoek naar nieuwe medewerkers. Lees verder en ontdek alle openstaande vacatures. Je kandidaat stellen kan tot 24 april 2019.
 • campagnebeeld werken bij defensie op 28 feb

  Defensie biedt meer dan 250 vacatures aan in de provincie Antwerpen

  In 2019 start een enorme wervingsinspanning bij Defensie. Zij werven maar liefst 2035 militairen aan. Meer dan 250 van deze vacatures zijn bestemd voor de provincie Antwerpen. Ook in de kazerne van Tielen staan boeiende jobs vacant.
 • campagnebeeld vol van water op 8 jan

  Geef mee vorm aan het waterbeleid van de toekomst

  Water belangt ons allemaal aan. Daarom kan ook jij mee vorm geven aan het waterbeleid van de toekomst. Nog tot en met 18 juni kan je jouw mening geven over onder meer het ontwerp voor de waterbeleidsnota 2020-2025. Laat van je horen!
 • fietslabel op 1 sep

  Moet ik een afspraak maken om mijn (kot)fiets te laten labelen?

  Nee dat moet niet! Je kan hiervoor gewoon tijdens de openingsuren langsgaan bij de politiepost. Je fiets wordt niet langer gegraveerd, maar er wordt er een onverwijderbare sticker (met daarop je rijksregisternummer) op aangebracht.
 • Holle Weg op 21 aug

  Bijzondere wegen op de Kempense Heuvelrug

  Op de Kempense Heuvelrug in Kasterlee komen bijzondere wegen voor, ze vertellen mee de rijke geschiedenis van Slapende Reus. Zo zijn er holle wegen, maar ook een Lijk- en Kerkweg. Lees snel verder en kom alles te weten over deze historische paden in het bos.
 • energiemeester op 21 aug

  Gezocht: energiemeesters

  Wil je graag gezinnen ondersteunen bij het optimaliseren van hun energieverbruik en het verlagen van hun energiefactuur? Word dan vrijwillig energiemeester! Hoe je je rol als energiemeester invult, bepaal je voor een groot deel zelf. Zo kan je kiezen hoeveel gezinnen je begeleidt.
 • Eyckenrijs op 21 apr

  'Eyckenrijs, de oude benaming van Kabouterberg'

  Wie aan kabouterberg denkt, ziet een prachtige duin begroeid met dennenbos, en denkt aan spelen in het zand op een boogscheut van het centrum van Kasterlee. Naast de mysterieuze grove dennen met de grillige luchtwortels kan je ook nog andere pareltjes van bomen vinden in het bos.
 • Slapende Reus op 24 feb

  Waar komt de naam Slapende Reus vandaan?

  Ken je de Slapende Reus al, de nieuwe attractie op de Kempense Heuvelrug, geïnspireerd op het typische landschap dat zo kenmerkend is voor Kasterlee.
 • vrijwilligers op 23 jan

  Zoek je vrijwilligerswerk in Kasterlee?

  Voortaan vind je een gemeentelijke databank met uitsluitend vrijwilligersvacatures terug op deze website. Je geeft enkele criteria in en de zoekmachine doet de rest. Ook Kastelse verenigingen kunnen van deze tool gebruik maken om vrijwilligers te vinden.
 • 70 km op 13 dec

  Snelheidsbeperking standaard 70 i.p.v. 90 km/uur

  Vanaf 1 januari 2017 geldt op gewone wegen, buiten de bebouwde kom, standaard een algemene snelheidsbeperking van 70 km/uur in plaats van de gebruikelijke 90 km/uur.