Gemeente Kasterlee

Nieuwsoverzicht

11 resultaten gevonden.

 • energiemeter op 25 sep

  Hoe verwarm ik mijn huis duurzaam? Voor welke werken kan ik premies krijgen?

  We worden vandaag de dag geconfronteerd met vele vraagstukken rond de stijgende energieprijzen. Daarom gaan steeds meer Kempenaren op zoek naar manieren om energie te besparen. Dat leidt tot allerlei vragen.
 • weekend van de klant op 25 sep

  Win Kastelse cadeaubonnen tijdens het 'Weekend van de klant'

  Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober nodigen we iedereen tijdens het ‘Weekend van de Klant’ uit om lokaal te winkelen in Kasterlee en te genieten van speciale aanbiedingen en acties bij onze deelnemende handelaars.
 • Olensteenweg op 21 sep

  Schade aan brug

  Door schade aan de brug tussen de Lichtaartseweg in Geel en de Olensteenweg in Kasterlee geldt er tijdelijk een snelheidsbeperking van 30 km/u en een massabeperking van maximaal 3,5 ton. De brug wordt verder onderzocht.
 • Duurzame helden 2023-2024 op 20 sep

  Kasterlee zet duurzame onderwijshelden in de kijker

  In september vieren we de achtste verjaardag van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. Deze verjaardag gaat niet geruisloos voorbij. De SDG-vlag wappert aan het gemeentehuis en de nieuwe duurzame helden, die zich extra inzetten voor onderwijs en levenslang leren, zijn bekend!
 • COVID-vaccinatie op 19 sep

  Laat je deze herfst vaccineren tegen COVID-19 en griep

  Vanaf midden september 2023 start een nieuwe COVID-19-vaccinatiecampagne. Het vaccin wordt sterk aanbevolen voor personen die kwetsbaar zijn om door COVID zwaar ziek te worden en voor wie werkt in de zorg.
 • jobs! (1) op 5 sep

  Kom jij bij ons werken?

  Klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Wij hebben enkele boeiende vacatures open staan. Of je nu een passie hebt voor welzijn of administratie binnen lokale besturen, of graag de handen uit de mouwen steekt, wij bieden verschillende kansen om je talenten in te zetten.
 • activiteiten bib september 2023 op 1 sep

  Activiteitenaanbod in onze bibliotheken

  In onze bibliotheken kan je dit najaar aan heel wat activiteiten deelnemen. Het aanbod van september kan je hier al lezen.
 • affiche stoppen met roken op 1 sep

  Wil je graag stoppen met roken?

  Schrijf je dan in voor onze rookstopcursus. Tabakologe Els Bosch begeleidt jou met kennis van zaken doorheen het stopproces, bereidt je voor op de rookstopdag en traint jouw vaardigheden om herval te voorkomen.
 • zone 30 duimpjesbord op 31 aug

  Een verkeersveilig nieuw schooljaar!

  Bij het begin van het nieuwe schooljaar brengt Kasterlee graag enkele wijzigingen en punten onder de aandacht die belangrijk zijn voor de schoolgaande jeugd maar ook voor de heropstart van de verschillende jeugdverenigingen en sportclubs.
 • account aanmaken via laptop op 31 aug

  Nieuw platform voor overheidsopdrachten

  Vanaf 4 september zal FOD BOSA (Federale overheidsdienst Beleid en Ondersteuning) het nieuwe platform van e-Tendering lanceren. Via dit platform kunnen ondernemingen deelnemen aan overheidsopdrachten.
 • praten helpt op 28 aug

  Hoe (ver)draag ik de verslaving van een familielid of naaste?

  ’t Kader en CGG Kempen organiseren in het najaar themagroepen over verslaving. Iedereen die zich zorgen maakt over iemand met een verslaving (aan alcohol, illegale middelen, gamen en/of gokken) in zijn/haar omgeving is welkom.