Gemeente Kasterlee

Nieuwsoverzicht

12 resultaten gevonden.

 • logo be alert op 30 sep

  Test BE-Alert op 1 oktober 2020

  Een grote brand, een overstroming of een stroomonderbreking? Bij een noodsituatie willen we jou graag snel verwittigen. Daarom beschikt onze gemeente over BE-Alert, een systeem dat je op de hoogte stelt van een noodsituatie via sms, e-mail of telefoon. Op 1 oktober zullen we dit systeem testen.
 • corona update op 23 sep

  Huidige corona-maatregelen in Kasterlee

  Op woensdag 23 september kwam de Nationale veiligheidsraad samen. In de persconferentie die hierop volgde kondigde premier Wilmès nieuwe maatregelen aan. We zetten ze voor jou op een rijtje.
 • fanfare de Kunstminnaars van Kasterlee tijdens hun eerste repetitie in Cobra-Deluxe op 23 sep

  Persbericht: Kastelse muziekverenigingen kunnen coronaproof repeteren

  Zowat alle muziekverenigingen waren de voorbije weken koortsachtig op zoek naar locaties om coronaproef te repeteren. Dat het gemeentebestuur van Kasterlee oplossingen vond, klonk bij de verenigingen als muziek in de oren.
 • gemeentehuis op 22 sep

  Nieuwe vacatures

  Het gemeente- en OCMW-bestuur zijn op zoek naar een stafmedewerker projecten en een polyvalent technisch assistent wegen chauffeur/machinist. Is dit iets voor jou? Lees verder voor meer informatie en stel je ten laatste op 19 oktober kandidaat.
 • Cindy en Guy stellen het project voor op 22 sep

  Persbericht: Inwoners kunnen zelf Lichtaart kermis 2021 opwaarderen

  Inwoners en verenigingen kunnen dit jaar tot 1 november creatieve ideeën indienen om de kermis in Lichtaart nieuw leven in te blazen. Ze maken kans op 1.500 tot 2.500 euro budget voor de realisatie van hun idee tijdens de kermis of het Spiegeltentfestival in 2021 in Lichtaart.
 • infosessie seksualiteit bij ouderen op 18 sep

  Persbericht: De bib, meer dan boeken alleen

  Ook in deze onzekere tijden pakt de bibliotheek van Kasterlee uit met een najaarsprogramma. Naast het ontlenen van boeken, games, gezelschapsspelen,… kan je er ook terecht voor lezingen en deelnemen aan een spellingswedstrijd.
 • campagnebeeld netepark vernieuwen op 16 sep

  Hoe zou jij het Netepark vernieuwen?

  Neem je soms een plons in het Netepark in Herentals? De stad Herentals gaat dit park vernieuwen en wil graag de mening van de zwemmers mee in het bad nemen bij de renovatieplannen. Geef jouw mening tijdens een online enquête.
 • de 6 gouden regels op 15 sep

  Besmet met Covid-19, wat nu?

  Wat moet je doen als je zelf besmet bent of iemand van je familie ziek is? Lees verder en houd je aan deze regels. Zo dragen we samen zorg voor onze gezondheid.
 • hergebruik op 10 sep

  Acties in het recyclagepark

  Door je afval naar het recyclagepark te brengen, kan je in de prijzen vallen. Zo kan je een friteuse winnen als je op 3 oktober je frituurolie of -vet binnenbrengt. Je lege batterijen zorgen dan weer dat je met een batterijtester naar huis kan. En bij een Vlaco-product krijg je tuinhandschoenen.
 • Walter van Baelen overhandigt een kabouter aan Nicky Janssens van Yale Fashion in Lichtaart op 10 sep

  Persbericht: Kabouters verstoppen zich in Kastelse etalages

  Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet en het is... klein, zacht en een deugnietje. Weet je het al? Oké, nog enkele tips dan, het zijn echte kindervriendjes die normaal op Kabouterberg wonen maar als het daar te koud is, zich al eens graag verstoppen op een gekke plek.
 • campagnebeeld weekend van de klant op 10 sep

  Weekend van de klant

  Ben je een handelaar in Kasterlee, dan ken je vast het 'Weekend van de Klant' op 3 en 4 oktober. Lees verder en kom alles te weten hoe je kan deelnemen aan dit feestelijk shopweekend.
 • leskoffer 'verkeersveiligheid op den buiten' op 1 sep

  Verkeerseducatieve ontleenmaterialen 2020

  De gemeente heeft dit jaar weer verkeerseducatieve materialen kunnen aankopen via '10op10 subsidies' van de provincie Antwerpen, dankzij de inzet van de scholen GBS De Vlieger, VBS De Parel, De 3master en GBS De Pagadder.