Gemeente Kasterlee

Nieuwsoverzicht

7 resultaten gevonden.

 • logo neteland welzijn en zorg op 3 jul

  Vacature Projectmedewerker

  Neteland Welzijn & Zorg (het vroegere ISOM) zoekt een 80 % projectmedewerker (m/v) voor Geïntegreerd Breed Onthaal. Deze persoon zal ook ingezet worden voor de inwoners van Kasterlee.
 • groen licht op 2 jul

  Evenement organiseren is Covid Event Scan raadplegen

  Kasterlee is een bruisende gemeente waar gewoonlijk elk weekend wel ergens een evenement plaatsvindt. Door de coronacrisis werden veel evenementen geannuleerd. Sinds de veiligheidsraad van 24 juni is er terug meer ruimte om activiteiten te organiseren, als de organisator eerst een scan uitvoert.
 • locatiebeeld op 29 jun

  Proefopstelling Weygerberg

  Vanaf 8 juli wordt de Weygerberg in Lichtaart onderbroken voor gemotoriseerd verkeer op de onverharde weg ter hoogte van de kruising met de Bekenbaan. Deze maatregel komt er na meldingen van conflictsituaties tussen voertuigen en zwakke weggebruikers en op vraag van buurtbewoners.
 • pictogram bewakingscamera op 24 jun

  Gaf jij je bewakingscamera al aan bij de politie?

  Sinds de invoering van de GDPR (de Europese verordening voor gegevensbescherming) in 2018 moeten bewakingscamera's verplicht worden aangegeven. Hierop worden controles uitgevoerd.
 • corona op 24 jun

  Update Nationale Veiligheidsraad 24 juni

  De Nationale Veiligheidsraad uitgebreid met de ministers-presidenten heeft een akkoord bereikt om vanaf 1 juli over te gaan tot fase 4 van de afbouw, op basis van het akkoord van de experts van de GEES, dat zich beroept op de gunstige evolutie van de epidemiologische situatie.
 • cover zomerbrochure 2020 op 11 jun

  Zomerbrochure online: inschrijven vanaf 15 juni

  Het was een hele puzzel, maar het zomeraanbod voor kinderen deze zomer is klaar! Lees verder om te kijken wat veranderd is, en hoe je moet inschrijven.
 • verdeelschema federale mondmaskers op 10 jun

  Verdeling federale mondmaskers

  Vanaf maandag 15 juni start de verdeling van de stoffen mondmaskers die de federale overheid ter beschikking stelt aan de inwoners. Je kan ze afhalen bij je apotheek. Let op, er is een verdeelschema opgesteld op basis van het geboortejaar van het gezinshoofd.