Gemeente Kasterlee

Nieuwsoverzicht

9 resultaten gevonden.

 • overzicht sdg's op 17 sep

  Persbericht: Lokale helden voor globale doelen

  Voor het derde jaar op rij vragen we aandacht voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties: een lange termijn-agenda met 17 doelstellingen die van de aarde een meer duurzame plaats moet maken tegen 2030. Dat doen we niet alleen, ook 4 Kastelse helden trekken mee aan de kar.
 • campagnebeeld cultuurconnect op 15 sep

  De bibliotheek sluit tijdelijk de deuren

  In oktober stapt onze bib in het eengemaakt bibliotheeksysteem voor Vlaanderen, Wise. Alle werkprocessen zullen zo in heel Vlaanderen op dezelfde manier verlopen, bijvoorbeeld opzoeken in de catalogus, het reserveren van werken, uitlenen en innemen van materialen,….
 • campagnebeeld iok - bike2school op 13 sep

  Bike2School gaat van start

  Vanaf 17 september kunnen lagere schoolkinderen, die met de fiets, step of te voet naar school gaan, virtuele munten verdienen. Deze 'bucks' kunnen ze nadien uitgeven bij lokale handelaars. Op die manier wil het project 'Bike2School' 40% meer duurzame schoolverplaatsingen in de Kempen realiseren.
 • publieksevenement Keeses Molen op 13 sep

  Persbericht: Keeses Molen zette voor het eerst een volledig weekend de deur open!

  Op zaterdagnamiddag 11 september ’21 mochten de genodigden in primeur de gerestaureerde Keeses Molen aan de Geelsebaan in Kasterlee bezoeken. In aanwezigheid van de molenaars en met ondersteuning van diverse verenigingen opende het gemeentebestuur eindelijk de molen.
 • toog grote zaal OC Lichtaart op 13 sep

  Persbericht: Ontmoetingscentrum Lichtaart feestelijk geopend

  De deuren van het vernieuwde ontmoetingscentrum van Lichtaart gingen op 10 september na lange tijd weer open. Inwoners en verenigingen kunnen vanaf nu gebruik maken van een compleet vernieuwde grote zaal, vergaderzalen en sanitaire ruimte.
 • vacature werkleider gebouwen op 11 sep

  Vacature: werkleider gebouwen

  Op zoek naar een afwisselende job, dicht bij huis, met maaltijd- en ecocheques + een interessant verlofstatuut (35 basisdagen en 14 betaalde feestdagen)? Zoek niet verder en solliciteer voor de voltijdse job van werkleider gebouwen! Ons gemotiveerd team heet je alvast van harte welkom.
 • voorpagina jaarverslag gemeente en OCMW Kasterlee 2020 op 1 sep

  Jaarverslag gemeente en OCMW Kasterlee 2020

  2020 was een bewogen jaar. Een jaar zoals we er nog geen hadden meegemaakt. COVID-19 werd een combinatie van letters en cijfers die ons leven ging beheersen.
 • nieuwe podiumwagen op 31 aug

  PËRSBERICHT: Kasterlee koopt tweede podiumwagen

  Tijdens een normaal evenementenseizoen, voor de start van de coronapandemie, kon het gemeentebestuur van Kasterlee haar verenigingen en andere partijen niet altijd verder helpen bij het ter beschikking stellen van de gemeentelijke podiumwagen. Daarom werd een tweede podiumwagen aangekocht.
 • fietsstraat Lichtaart op 31 aug

  PERSBERICHT: Verkeersveiligheid in de kijker bij start nieuw schooljaar

  September is traditioneel de maand wanneer het verkeer weer op kruissnelheid komt, en veel kinderen met de fiets naar hun school rijden. Een drukte op de weg dus! Om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen, zetten we hieronder nog enkele zaken op een rijtje die het gemeentebestuur onderneemt.