Gemeente Kasterlee

Nieuwsoverzicht

8 resultaten gevonden.

 • code rood brandgevaar natuur op 11 aug

  Zeer hoog risico op natuurbranden: code rood

  Het Agentschap Natuur en Bos (ANB) heeft een risicocode rood afgekondigd voor heel Vlaanderen. Dit wil zeggen dat er een acuut en zeer hoog risico is op natuurbranden.
 • hitteplan recyclagepark op 8 aug

  Andere openingsuren recyclagepark in de week van 8 augustus

  Op het recyclagepark loopt tijdens de zomer de temperatuur snel erg hoog op. Voor het welzijn van onze medewerkers kijken we de weersvoorspellingen elke donderdag na en gaat indien nodig een hitteplan in werking.
 • campagne warme dagen op 8 aug

  Warm? Zorg goed voor elkaar!

  Erg warme dagen zijn niet ongevaarlijk. Vooral (vereenzaamde) ouderen, (chronisch) zieken en jonge kinderen lopen dan het risico op ernstige gezondheidsproblemen. Op extreem warme dagen pieken de sterftecijfers.
 • vipmail op 1 aug

  Ben je al ingeschreven op de VIP-mail?

  De digitale nieuwsbrief VIP-mail wordt maandelijks uitgestuurd. Deze mail bevat nuttige informatie voor verenigingen. Denk aan deadlines voor subsidies en publicaties van activiteiten in het informatieblad, een activiteiten- en vormingsaanbod.
 • Schatten van Vlieg op 1 aug

  Schatten van Vlieg in Kasterlee

  Ruik jij wat ik ruik? Breng je speurneus mee en ruik je weg naar de schat. Ontdek onderweg erg lekkere of erg vies ruikende opdrachten. Wie van jouw familie is de beste schattenjager? De leukste Vlieg in Kasterlee bedacht verschillende opdrachten om tot aan de schat te geraken.
 • stookoliecheque op 1 aug

  Stookoliecheque: hoe krijg je de toelage van 225 euro?

  Door de sterke stijging van de energieprijzen heeft de regering een reeks maatregelen genomen om de koopkracht van gezinnen te ondersteunen. Daarbij besliste de regering om gezinnen die verwarmen met huisbrandolie of propaan in bulk een eenmalige forfaitaire toelage van 225 euro toe te kennen.
 • Heide in Kasterlee op 18 jul

  Antwerpen: risicocode ORANJE

  Het Agentschap Natuur en Bos heeft de brandfase voor de provincie Antwerpen verhoogd naar code oranje. Het is erg droog en brandgevaarlijk in de natuur. Wees voorzichtig, rook niet in natuur- en bosgebieden. Laat kinderen niet zonder toezicht in het terrein. Vuur maken is verboden.
 • tijdelijk onttrekkingsverbod onbevaarbare waterlopen.png op 15 jul

  Tijdelijke uitbreiding onttrekkingsverbod onbevaarbare waterlopen voor de hele provincie

  Door het droge weer en de lage tot zeer lage waterstand in de onbevaarbare waterlopen breidt gouverneur Cathy Berx het huidige onttrekkingsverbod voor onbevaarbare waterlopen verder uit vanaf vandaag.