Gemeente Kasterlee

Nieuwsoverzicht

8 resultaten gevonden.

 • foto door Bart van der moeren op 20 sep

  Persbericht: 12.200 extra overnachtingen in Kasterlee

  Kasterlee is in de Kempen de toeristische gemeente bij uitstek. Onze gemeente biedt de bezoeker meer dan 36 logieverstrekkers en meer van 80 horecanten. Hun succes wordt bevestigd door de overnachtingscijfers van 2018 die recent werden gepubliceerd door Statbel, het Belgisch statistiekbureau.
 • SDG's op 18 sep

  7 duurzame helden in Kasterlee

  Van 18 tot 25 september zetten we tijdens ‘de week van de duurzame gemeente’ samen met 94 andere gemeentes de vierde verjaardag van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling (SDG’s) van de Verenigde Naties in de kijker. Ook Kasterlee telt heel wat helden die zich inzetten voor een duurzame wereld.
 • logo allemaal digitaal op 16 sep

  Hulp gezocht om de fotocollectie van de Heemkundige Kring KLT te digitaliseren

  Allemaal Digitaal is een initiatief van Erfgoed Noorderkempen. Zij helpen erfgoedbeheerders om hun collecties zo goed mogelijk te bewaren en te digitaliseren zodat iedereen er maximaal van kan genieten. In Kasterlee verlangen ze ernaar om de fotocollectie van de Heemkundige Kring te registreren.
 • gemeentehuis Kasterlee op 11 sep

  Nieuwe vacatures

  Op zoek naar een nieuwe job? Goed nieuws, het gemeentebestuur en OCMW van Kasterlee zijn op zoek naar nieuwe medewerkers. Lees verder en ontdek alle openstaande vacatures.
 • adviesraden op 2 sep

  Tweede oproep voor enkele adviesraden

  Lokale adviesraden spelen een belangrijke rol bij het voorbereiden van het beleid, maar ook bij de uitvoering en bijsturing ervan. Na een eerste oproep in juni zijn er nog 4 adviesraden die nieuwe leden zoeken.
 • spandoek zone 30 op 2 sep

  Verkeersveiligheid in de kijker bij start nieuw schooljaar

  September is traditioneel de maand wanneer het verkeer weer op kruissnelheid komt, en veel kinderen met de fiets naar hun school rijden. Een drukte op de weg dus! Om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen, neemt het gemeentebestuur van Kasterlee heel wat maatregelen.
 • verwarminscoaches op 2 sep

  Verwarmingscoaches gezocht!

  Wil je dit najaar graag gezinnen helpen en hen coachen bij het zuinig verwarmen? Dat kan! Als vrijwilliger ga je op huisbezoek bij geïnteresseerde huishoudens in Kasterlee. Tijdens een opleiding leer je hen tips en advies op maat te geven. Je hoeft dus geen specialist te zijn.
 • loopfiets L op 1 sep

  Verkeerseducatieve ontleenmaterialen 2019

  De gemeente heeft dit jaar weer verkeerseducatieve materialen kunnen aankopen via '10op10 subsidies' van de provincie Antwerpen, dankzij de inzet van de scholen GBS De Vlieger, VBS De Parel, De 3master en GBS De Pagadder.