Gemeente Kasterlee

Nieuwsoverzicht : Milieudienst

4 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • energie besparen op 27 feb

  Bespaar op je energie

  Energie verbruiken neemt een grote hap uit het gezinsbudget. Maar je kan besparen op de energiefactuur door te investeren in maatregelen die het energieverbruik verminderen. Maar deze investeringen kosten ook geld. Ontdek verder wie je kan helpen besparen en waar je een energielening kan afsluiten.
 • foto reneveren op 16 jan

  Een premie voor energiebesparende werken

  Ook in 2020 kan je premies verkrijgen voor het uitvoeren van energiebesparende werken aan je woning. Denk aan dakisolatie, warmtepomp, hoogrendementsglas, muurisolatie,.... Lees snel verder en ontdek alle premies en ook waar je deze kan aanvragen.
 • foto recyclagepark op 1 jan

  Wat wijzigt er rond afval?

  Vanaf 1 januari 2020 zijn er een aantal wijzigingen rond het inzamelen van afval. Zo werden een aantal tarieven aangepast volgens het principe ‘de vervuiler betaalt’. Gemiddeld zijn de meeste tarieven van restafvalzakken, gft-stickers en de knipkaarten van het recyclagepark verhoogd met 10 %.
 • foto dakisolatie op 9 apr

  Doe mee met de groepsaankoop dakisolatie en groendaken

  Heb je een woning of huurwoning die van voor 1 januari 2006 aangesloten is op het elektriciteitsnet? Dan moet je dak tegen 2020 geïsoleerd zijn. Met een groepsaankoop wil de gemeente in samenwerking met IOK de laatste twijfelaars overtuigen om hun dak te isoleren.