Gemeente Kasterlee

Nieuwsoverzicht : Welzijnsdienst

5 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • koesterweek Kasterlee op 8 dec

  Acties tijdens Koesterweek, maar ook nadien

  Ook Kasterlee toont haar hart voor alle gezinnen die een kind missen en neemt daarom deel aan de Koesterweek van het Berrefonds. Om ouders een hart onder de riem te steken, wappert de koestervlag aan het gemeentehuis, zijn er sterrenbomen en volgt er een lezing.
 • de eerste herinneringsboeken werden uitgedeeld op 25 okt

  Een fotoboek als hulpmiddel bij dementie

  Als dementievriendelijke gemeente zetten we ons in om mensen met dementie zichtbaar te maken. Om deze doelstelling waar te maken slaan we de handen in elkaar met Fotoclub Visueel. De fotoclub maakt samen met mensen met dementie en hun familie, een herinneringsfotoboek.
 • digipunt op 8 okt

  Digitale hulp nodig? Welkom bij de Digipunten

  De zes gemeenten van Regio in Transitie bundelen de krachten en zetten samen in op het ondersteunen van mensen met digitale vragen. Ken of ben jij iemand die digitaal niet zo vaardig is en die wat extra hulp kan gebruiken? Kom dan gerust eens naar een Digipunt. Daar helpen we je gratis weer op weg!
 • affiche stoppen met roken op 1 sep

  Wil je graag stoppen met roken?

  Schrijf je dan in voor onze rookstopcursus. Tabakologe Els Bosch begeleidt jou met kennis van zaken doorheen het stopproces, bereidt je voor op de rookstopdag en traint jouw vaardigheden om herval te voorkomen.
 • praten helpt op 28 aug

  Hoe (ver)draag ik de verslaving van een familielid of naaste?

  ’t Kader en CGG Kempen organiseren in het najaar themagroepen over verslaving. Iedereen die zich zorgen maakt over iemand met een verslaving (aan alcohol, illegale middelen, gamen en/of gokken) in zijn/haar omgeving is welkom.