Gemeente Kasterlee

Nieuwsoverzicht : Corona nieuws

6 resultaten gevonden.

 • aangepaste openingsuren recyclagepark op 7 aug

  Recyclagepark enkel in de vòormiddag open en nog meer hittemaatregelen

  De crisiscel besliste om het recyclagepark door de extreme hitte deze week enkel in de voormiddag open te houden tot 10.45 uur. Ook de gouverneur nam enkele hittemaatregelen. In de provincie Antwerpen zal de avondklok niet gehandhaafd worden tijdens de hittegolf.
 • corona update op 5 aug

  Welke coronamaatregelen zijn allemaal van kracht?

  UPDATE DOOR GOUVERNEUR OP 05/08 over mondmaskers en sport en op 07/08 over de hittemaatregelen. Lees verder voor een overzicht.
 • mondmaskers goed en fout op 31 jul

  Mondmasker verplicht

  Iedereen ouder dan 12 jaar is verplicht om overal in de publieke ruimte een masker te dragen dat mond en neus bedekt. Je kunt kiezen voor een wegwerpmasker of een herbruikbaar stoffen masker, maar welk type je ook kiest, het moet mond én neus bedekken.
 • afbeelding coronavirus op 23 jul

  UPDATE Nationale Veiligheidsraad 23 juli

  De Nationale Veiligheidsraad besliste op 23 juli om fase 5 van het afbouwplan niet te activeren door een stijging van het aantal coronabesmettingen de afgelopen week. Wat hebben ze wel beslist? Lees hier verder.
 • Horeca mag opnieuw open op 8 juni op 3 jun

  Update Nationale Veiligheidsraad 3 juni

  De Nationale Veiligheidsraad kondigde vandaag een nieuwe versoepeling van de coronamaatregelen aan. Vanaf 8 juni krijgen we terug een pak meer vrijheden. Wat dit voor onze gemeente betekent, lees je verder in de tekst.
 • coronabon op 28 mei

  De coronabon, dat is 10 euro extra shopplezier én een grote steun voor de Kastelse handelaars

  Elke inwoner die ingeschreven is in onze gemeente, kan vrijblijvend een bon kopen en betaalt hiervoor 10 euro. In ruil ontvang je een bon van 20 euro. Begin juni ontvangt elke inwoner een brief en een kaartje met daarop de kortingscode. Deze code heb je nodig om de coronabon aan te kopen.