Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kasterlee Feest!

Nu donderdag, 11 juli, vieren we traditiegetrouw onze Vlaamse feestdag. Dit jaar gaat deze door aan het graspleintje bij jeugdhuis JeTi te Tielen.
We starten om 18 uur met een liveoptreden van Dansbaar Kinderdisco. Een volledig uur entertainen deze heren alle kinderen, groot en klein. Om 19.45 uur gaan Cliff Willy & Zijn Podiumboys van start met hun humoristische muzikale act. Als laatste geeft ook Swizzle vanaf 21.45 uur het beste van zichzelf.
 
Afsluiten doen we, zoals vorig jaar, met een prachtig geluidsarm vuurwerk. Tussen deze acts door luisteren we graag naar de speech van burgemeester Ward Kennes.
 
Als randanimatie worden er springkastelen voorzien, komt het Straattheater met hun act 'Bartenders d'Helluxe' en kan je een karikatuur van jezelf laten maken door lokaal talent Jasper Vandecruys.
 
𝐍𝐢𝐞𝐭 𝐭𝐞 𝐦𝐢𝐬𝐬𝐞𝐧 𝐝𝐮𝐬, 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐞𝐝𝐢𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐊𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫𝐥𝐞𝐞 𝐅𝐞𝐞𝐬𝐭!
 
We willen iedereen aansporen zoveel mogelijk met de fiets af te zakken naar het grasveld aan jeugdhuis JeTi. Kom je toch met de wagen, dan kan je die parkeren aan de Belgacomparking. Er is een doorgangs- en parkeerverbod rondom het evenement.
 
Er zullen jetons te koop zijn voor de aankoop van consumpties. Deze zullen te betalen zijn met cash geld of via Payconiq.
 
We tellen af naar weer een topeditie!
Tot donderdag!
Gepubliceerd op 09 juli
Nieuwsoverzicht
Kasterlee Feest

Evenementenloket

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 80
e-mail
evenementen@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur

Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op tijd.

Deel deze pagina