Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Biekenbusseltje b(l)oeit: natuur, buurt en cultuur in het hart van Kasterlee

Nu zondag ben je van harte welkom op een gratis gezellige dag tijdens Biekenbusseltje b(l)oeit. Van 10 tot 18 uur geniet je in en rond bos van Biekenbusseltje aan de Berkenlaan van muziek, een tweede leven- en handwerkmarkt, natuureducatie, hapjes en drankjes.

Wat valt er precies te beleven?

  • Tweede leven- en handwerkmarkt: ontdek het aanbod van een 50-tal standhouders met een breed scala aan tweedehandsspullen en handgemaakte creaties. Van prachtige juwelen tot keramiek, kunst, wenskaarten en andere duurzame hebbedingen.
  • Muziekoptredens: laat je meeslepen door de betoverende klanken van lokale artiesten in het sfeervolle decor van het bos.
  • Eten en drinken: geniet van streekgebonden biertjes en andere heerlijke drankjes. Verwen jezelf met zoetigheden en diverse andere lekkernijen.
  • Natuureducatief hoekje: bezoek de standjes van tuinrangers, compostmeesters met hun compostmobiel, de bodemprofessor van IOK... Leer meer over duurzaamheid en natuurbehoud!
  • Natuurvriendelijke (kinder)animatie in het bos: snuffelboxen, blote voetenpad ...

Ga voor meer en praktische info naar https://www.kasterlee.be/product/1880/biekenbusseltje-bloeit-ontdek-de-magie-van-natuur-buurt-en-cultuur en dan zien we je graag zondag in Biekenbusseltje! 

Gepubliceerd op 11 juni
Nieuwsoverzicht
Biekenbusseltje b(l)oeit

Cultuurdienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 22
e-mail
cultuur@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op tijd.

Deel deze pagina