Gemeente Kasterlee

Biekenbusseltje b(l)oeit zoekt standhouders

Kasterlee en de Kastelse biervereniging slaan de handen opnieuw in elkaar voor de organisatie van Biekenbusseltje b(l)oeit op zondag 16 juni 2024. Samen werken ze een totaalbeleving uit gewijd aan natuur, buurt en cultuur met als hoogtepunt een ‘Tweede leven- en handwerkmarkt’.

Standhouders voor de markt kunnen zich vanaf nu tot 16 mei inschrijven.

De ‘Tweede leven- en handwerkmarkt’ biedt een unieke kans voor zowel verkopers als bezoekers om zich te laten onderdompelen in de charme van hergebruik en ambacht. Van 10 tot 18 uur kunnen standhouders hun tweedhandsschatten zoals kleding, decoratie, meubels, hebbedingen, vintage, brocante of ambachtelijke creaties/talent uitstallen in de straten rondom het bos van Biekenbusseltje (Berkenlaan in Kasterlee). Zowel spullen als talenten zijn welkom!

Bezoekers kunnen genieten van optredens, lekker eten en drinken, natuureducatie en -beleving of verdwalen in het bos vol natuurvriendelijke (kinder)animatie. Het wordt een dag om te koesteren en samen herinneringen te maken.

Iedereen kan deelnemen aan de ‘Tweede leven- en handwerkmarkt’. De deelnamekosten zijn laag en standhouders brengen zelf al hun materialen mee. Meer info en de link om in te schrijven zijn terug te vinden op deze pagina.

Gepubliceerd op 02 april
Nieuwsoverzicht
flyer biekenbusseltje b(l)oeit

Cultuurdienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 22
e-mail
cultuur@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur / 14-17 uur

Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op tijd.

Deel deze pagina