Gemeente Kasterlee

Kasterlee geeft een 'Boest' aan zijn verenigingen

In een tijd waarin verbinding en groei binnen de gemeenschap van het grootste belang zijn, neemt de dienst vrije tijd het voortouw met een nieuw initiatief: Boest. Dit is een reeks van vier vormingen die zorgvuldig geselecteerd zijn om het Kastelse verenigingsleven te ondersteunen en te versterken.

Verenigingen vormen het hart van elke gemeenschap. In ontmoetingen met de Kastelse verenigingen en adviesraden stelden we vast dat er uitdagingen zijn waar ze mee worstelen. Van het aantrekken van nieuwe vrijwilligers tot het effectief communiceren van activiteiten. 

Daarom organiseert de gemeente vier vormingen in de bibliotheek van Lichtaart, telkens van 19 tot 21 uur. De vzw Avansa geeft de drie eerste vormingen. De dienst vrije tijd geeft de laatste vorming zelf om te laten zien wat de gemeente al aanbiedt ter ondersteuning van de verenigingen.

De vormingen vinden plaats op de volgende data:

  • maandag 18 maart: Nieuwe vrijwilligers aantrekken
  • vrijdag 26 april: Brainstormen, het creatieve denken
  • maandag 30 september: Alternatieve aandachtstrekkers
  • vrijdag 18 oktober: Vereniging in Kasterlee van A tot Z

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website van de bibliotheek van Kasterlee (Grasduin), waar ook aanvullende informatie over de vormingen beschikbaar is.

Gepubliceerd op 05 maart
Nieuwsoverzicht
vorming

dienst vrije tijd

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 29
e-mail
vrijetijd@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op tijd.

Deel deze pagina