Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Werp een blik achter de schermen van de Technische dienst

Heb je je ooit al afgevraagd wat er achter de schermen gebeurt om onze gemeente draaiende te houden? Wil je de technieken en het wagenpark ontdekken dat de technische dienst ter beschikking heeft? Dompel jezelf dan onder in de wereld van de Technische dienst tijdens de opendeurdag op 24 september.

Wat mag je verwachten op deze opendeurdag? 

Achter de schermen: Stap binnen in onze technische mogelijkheden en ontdek onze dagelijkse werking. Leer hoe we wegen onderhouden, gebouwen renoveren en nog veel meer!
 
Demo's: Wandel langs infopunten over de strooiwagen, winterdienst, grondverzet, nieuwe toestellen,... Onze collega's geven je met plezier een woordje uitleg.
 
Workshop: Loop langs bij het groenatelier, zaai een plantje en neem het nadien mee naar huis. Tips om je plantje thuis te verzorgen, krijg je er gratis bij dankzij de medewerkers van de groendienst.
 
Ontmoet het team: Maak kennis met de mensen bij de technische dienst. Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden.
 
Leuke activiteiten voor het hele gezin: Onze opendeurdag is geschikt voor alle leeftijden! Beleef een leuke tijd op het miniverkeerspark met go-carts, op de springkastelen, in de reuze zandbak...
 

Praktisch

  • Wanneer? zondag 24 september, van 12 tot 18 uur
  • Waar? Lichtaartsebaan 4a, Kasterlee
  • Vragen? Neem gerust contact met ons op via td@kasterlee.be of 014 84 63 34.
  • Tip: ook Brandweer Kasterlee organiseert die dag een opendeurdag, ideaal om beide te combineren want je vindt ons in hetzelfde gebouw!
Gepubliceerd op 14 september
Nieuwsoverzicht
opendeurdag technische dienst

Technische dienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 84 63 34
e-mail
td@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur / 14-17 uur

Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op tijd.

Deel deze pagina