Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bedankt animatoren!

Op donderdag 27 juli was het weer dag van de animator. De dag om ook de Kastelse animatoren van Speelvogels te bedanken voor alles wat ze (vaak vrijwillig) doen om de kinderen een super fijne vakantie te bezorgen!

Animatoren verzinnen activiteiten en speelimpulsen, bouwen decors, oefenen toneeltjes, zetten materiaal klaar en spelen. Maar ze regelen ook de administratieve molen, vergaderen en evalueren, verzorgen en troosten. Daarbovenop gaan ze op vorming om bij te leren en denken ze na over hoe het nog fijner kan voor élk kind tijdens de vakanties en op vele andere momenten doorheen het jaar. Hun missie: ervoor zorgen dat onze kinderen écht vakantie beleven!

Daarom lanceerde de jeugddienst op de dag van de animator een oproep aan kinderen en ouders om de animatoren van Speelvogels te bedanken voor hun inzet.

Er kwamen heel wat reacties van ouders en kinderen. Zelfgemaakte koekjes, kaartjes en tekeningen, maar ook berichten op sociale media en natuurlijk veel lieve knuffels en schouderklopjes. Ook enkele Kastelse bedrijven toonden graag hun waardering voor de jonge animatoren. Ze trakteerden de hele animatorenploeg ’s avonds met frietjes, curryworst en ijsjes. Want animatoren zijn echt de crème de la crème!

Gepubliceerd op 31 juli
Nieuwsoverzicht
Dankjewel animatoren

dienst vrije tijd

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 29
e-mail
vrijetijd@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op tijd.

Deel deze pagina