Gemeente Kasterlee

#2460challenge

'Blijf in uw kot!' Oké, dat doen we, maar dat wil niet zeggen dat we ons daarom moeten vervelen. De vrijetijdsdiensten van Kasterlee geven je blijf-thuis-tips om fit te blijven, in je hoofd en je lichaam. Doe je mee?

Ben je klaar met de grote schoonmaak? Is je voorraadkast aangevuld? Geen inspiratie meer om de kinderen bezig te houden? Even ontspanning nodig tijdens het thuiswerken? Gewoon zin in een leuke activiteit? Alle redenen zijn goed om deel te nemen aan #2460challenge.

Opdrachten

Alle opdrachten worden gelanceerd op de gemeentelijke Facebookpagina en het Instagramaccount van visit Kasterlee. Ga er regelmatig een kijkje nemen, zo kan ook jij deelnemen aan #2460challenge. Beleef je plezier tijdens de opdrachten? Leuk! Laat het ons weten. Gebruik #2460challenge, zo kan iedereen delen in de vreugde en wie weten reposten we je ervaring wel op Facebook en/of Instagram.

Ging er een activiteit online? Dan vind je er ook informatie over op #2460challege.

Niet vergeten

Houd tijdens de opdrachten altijd rekening met de coronamaatregelen:

  • blijf thuis
  • was regelmatig je handen
  • houd met ouderen alleen telefonisch of digitaal contact
  • als je echt buiten moet zijn houd dan 1,5 meter afstand
Gepubliceerd op 01 april
Nieuwsoverzicht
2460challenge

Jeugddienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 23
e-mail
jeugd@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis zijn enkel open op afspraak. Bel vooraf met de bevoegde dienst, maak een afspraak en kom stipt op het afgesproken uur naar het gemeentehuis of Sociaal Huis.

Deel deze pagina