Gemeente Kasterlee

Tielen muziekdorp 2017 - 2018

Tielen muziekdorp

Met het project Tielen muziekdorp willen het gemeentebestuur en de cultuurraad van 1 september 2017 tot en met 2 september 2018 de identiteit van Tielen muziekdorp opnieuw in de verf zetten. Via activiteiten en acties willen we jong en oud aansteken met de Tielense muziekmicrobe.

Op het programma staan meer dan 50 muzikale activiteiten. Tielen Muziekdorp biedt je nieuwe initiatieven en reeds lang gevestigde waarden, georganiseerd door Tielense inwoners, horeca en (muziek)verenigingen.

Bekijk bij de downloads het uitgebreide programma van Tielen Muziekdorp (onder voorbehoud). Een kans om de meer dan 50 muzikale activiteiten in Tielen te (her)ontdekken.

In 2015 besliste de cultuurraad om de titel Tielen Muziekdorp nieuw leven in te blazen. Een werkgroep bestaande uit leden uit de Tielense muziekscène en geïnteresseerde inwoners zat sindsdien niet stil. Van 1 september 2017 tot en met 2 september 2018 haalt het enthousiaste Tielen alles uit de kast om je te overdonderen met het project Tielen Muziekdorp!

Meer info over promo vind je bij de downloads.
Heb je nog vragen? Mail dan naar tielenmuziekdorp@kasterlee.be

Openingsuren & contact

Cultuurdienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 22
e-mail
cultuur@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur / 14-17 uur / 18-20 uur

Bekijk ook:

De presentatie van Tielen Muziekdorp hieronder bij de downloads! Je vindt er meer info over het ontstaan van Tielen Muziekdorp en de bedoeling van het project.

Facebook Tielen Muziekdorp

Kalender Tielen Muziekdorp

Deel deze pagina