Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Een bruisende seniorenweek gaat van start

De senioren van Kasterlee laten zich van hun beste kant zien tijdens de seniorenweek. Een gevarieerd programma vol mogelijkheiden om elkaar te ontmoeten en de verschillende seniorenverenigingen te verkennen staan centraal.

De aftrap van de seniorenweek vindt plaats op zondag 19 november met de jaarlijkse Kadeekesdag. Jong en oud zijn van harte welkom voor een dag vol spel- en speelplezier. De festiviteiten worden afgesloten met 'Vraag het aan', hier krijgt iedereen de gelegenheid om zijn favoriete muzieknummer aan te vragen bij Radio Lichtaart.

Samen met de seniorenraad kwam een afwisseld programma tot stand tijdens deze projectweek. We wensen iedereen een boost aan sociale contacten en gezonde beweging voor lichaam en geest.

Onze dorpsdichter Tineke Lambreghts schreef alvast een mooi eerbetoon aan onze Kastelse senioren. Het volledige gedicht kan je lezen bij downloads. 

Gepubliceerd op 14 november
Nieuwsoverzicht
seniorenweek 2023

Welzijnsdienst

adres
Leistraat 832460 Kasterlee
tel.
014 55 83 22
e-mail
welzijn@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis zijn enkel open op afspraak. Bel vooraf met de bevoegde dienst, maak een afspraak en kom stipt op het afgesproken uur naar het gemeentehuis of Sociaal Huis.

Deel deze pagina