Gemeente Kasterlee

Verkeershinder kleine werken door derden

Kasterlee

Binnenpad

Van 6 tem 8 december worden er rioleringswerken uitgevoerd in de rijbaan ter hoogte van het gemeentehuis. De weg wordt hiervoor volledig afgesloten.

Voetgangers kunnen steeds door. Fietsers dienen plaatselijk af te stappen.

Hoeven (Grondgebied Kasterlee en Retie)

Van 23 november tot 23 december voert de gemeente Retie betonwerken uit te Hoeven.

Hierdoor is er geen verkeer mogelijk te Hoeven tussen Corsendonk en Kortijnen.

Er zal ook gewerkt worden aan een stukje rijbaan op grondgebied Kasterlee, gelegen tussen het kruispunt met de Wampstraat en met kortijnen.

Ook hier is de werfzone niet toegankelijk voor verkeer.

Voor de combinatie van deze werken wordt een omleiding geplaatst vanaf Grasheide, via Corsendonk en andersom. Ook fietsers moeten omrijden.

Kattenberg

Vanaf 16/1 -17/2 worden de voetpaden te Kattenberg heraangelegd. Hiervoor zal de rijbaan tussen het kruispunt met de Turnhoutsebaan en het kruispunt met de Hofstraat (huisnummers 20-26) worden onderbroken voor gemotoriseerd verkeer.

Fietsers en voetgangers kunnen steeds door.

Lichtaart

Schoolstraat - Molenspoor

Voor de uitvoering van rioleringswerken zal de Schoolstraat in de periode 10/11/2022 - 13/12/2022 onderbroken worden voor alle verkeer ter hoogte van huisnummer 73. Alle verkeer wordt omgeleid via de Gemeentestraat.

Voor deze werken moet ook tijdelijk Molenspoor worden onderbroken ter hoogte van nummer 9. Deze datum is nog niet gekend, maar wordt nog tijdig aangekondigd.

Tielen

Spoorwegstraat parking NMBS

Voor de uitvoering van nutswerken voor de verlichting, is de parking in de periode 1/12-23/12 niet beschikbaar. Reizigers kunnen aan de overzijde op de grote parking nog steeds terecht om hun voertuig te parkeren.

Tielendorp

Naar aanleiding van de bouwwerken te Tielendorp 21, zal het voetpad en de oversteekplaats ter hoogte van de bouwwerf niet toegankelijk zijn. Deze bouwwerken zijn voorzien tot einde november 2023.

Voetgangers dienen verderop over te steken.

Diverse Locaties binnen de gemeente

Voor de uitvoering van grondmechanische proeven zal er in de periode van 15 november t.e.m. 15 december gewerkt worden in volgende straten:

Molenstraat, Kaliebaan, Zevendonksesteenweg, Heynsbergstraat, Kerkstraat, Molenberg, Pleintje, Eigenaarsstraat, Tielenheide.

In de loop van deze periode zal er op elk van deze locaties een rijvak worden ingenomen voor +/- 2 uur. Er wordt dan wisselend verkeer ingesteld d.m.v. verkeersborden.

Hinder op de weg in kaart

Een overzicht van de werken in gemeente Kasterlee vind je terug via volgende link.

Status

Huidige projecten

Technische fiche

  • Bouwheer: niet-gespecifieerd

Contact

Contactpersoon

mobiliteitsdienst
Tel. 014 85 99 24

e-mail
mobiliteit@kasterlee.be