Kampeerweek Hemelvaart-Pinksteren

Camping Houtum vormt de perfecte uitvalsbasis om de prachtige Kempense natuur te verkennen. Ontdek de troeven van de streek op het ritme van de kabbelende Nete. Te voet, met de fiets, de mountainbike of zelfs met de kajak of de huifkar. Bewegwijzerde wandel- en fietsroutes passeren net voor de deur waardoor je meteen kan aanpikken. Er is voor ieder wat wils. De kleinsten kunnen ravot...

Wanneer

  • 08 mei ’24
    van 13.00 u

Waar

naam
Camping Houtum
adres
Houtum 39 2460 Kasterlee

Info

Camping Houtum vormt de perfecte uitvalsbasis om de prachtige Kempense natuur te verkennen. Ontdek de troeven van de streek op het ritme van de kabbelende Nete.

Te voet, met de fiets, de mountainbike of zelfs met de kajak of de huifkar. Bewegwijzerde wandel- en fietsroutes passeren net voor de deur waardoor je meteen kan aanpikken.

Er is voor ieder wat wils. De kleinsten kunnen ravotten in de binnen- en buitenspeeltuinen, de volwassenen kunnen een terrasje doen of gezellig tafelen.

Tal van activiteiten staan op het programma zoals bezoek van de wijngaard Netevallei, De abdij van Postel en het speelkaartenmuseum.

Alle activiteiten