Gemeente Kasterlee

Nieuwsoverzicht : actuele info - corona

14 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • corona-update op 11 mei

  Zomerplan: in vier stappen naar normaler leven

  De federale regering en de regeringen van de deelstaten hebben dinsdag 11 mei in het Overlegcomité beslist over een breed Zomerplan. Dit plan maakt in vier stappen de terugkeer naar een normaler leven mogelijk.
 • stappenplan Overlegcomité 14 april 2021 op 23 apr

  Overlegcomité neemt beslissingen voor horeca, evenementen en jeugd

  De federale regering en de regeringen van de deelstaten hebben op vrijdag 23 april in het Overlegcomité de coronasituatie besproken. De volgende zaken werden beslist.
 • stappenplan Overlegcomité 14 april 2021 op 14 apr

  Overlegcomité beslist over einde van de paaspauze

  De federale regering en de regeringen van de deelstaten hebben op woensdag 14 april in het Overlegcomité de coronasituatie besproken.
 • tijdslijn coronavaccinatie per leeftijd op 9 apr

  Planning vaccinatiecentrum Tielenhei

  Momenteel worden 65-plussers en risicopatiënten gevaccineerd in het vaccinatiecentrum van Tielenhei. Nadien is de brede bevolking aan de beurt. De zorgverleners hebben reeds hun prik gehad, een aantal komt nog voor hun tweede vaccin. Lees verder om de planning te bekijken
 • corona update 24 maart 2021 op 24 mrt

  Overlegcomité beslist breed afkoelingspakket

  De federale regering en de regeringen van de deelstaten hebben vandaag in het Overlegcomité de coronasituatie besproken. Ze hebben een breed afkoelingspakket beslist dat ervoor moet zorgen om de stijgende trend om te keren in de besmettingscijfers en de ziekenhuisopnames.
 • corona update 19 maart 2021 op 19 mrt

  Overlegcomité pauzeert buitenplan en vraagt maatregelen onderwijs

  De federale regering en de regeringen van de deelstaten hebben vandaag in het Overlegcomité de coronasituatie besproken. Het Overlegcomité stelt vast dat sinds 12 maart het aantal nieuwe besmettingen opnieuw stijgt, met een toenemende snelheid.
 • onthaal vaccinatiecentrum Tielenhei op 14 feb

  Vaccinatiecentra Tielen en Grobbendonk zijn er klaar voor

  Afgelopen vrijdag en zaterdag testte de eerstelijnszone Middenkempen succesvol de werking van haar vaccinatiecentra in Tielen en Grobbendonk. De vaccinatiecentra werden aan enkele grondige oefeningen onderworpen en beide centra slaagden met glans.
 • corona update 5 februari 2021 op 5 feb

  Overlegcomité: heropening kappers vanaf 13 februari

  De federale regering en de regeringen van de deelstaten hebben vrijdag 05/02 in het Overlegcomité de coronasituatie besproken. Er is beslist dat de kappers vanaf 13 februari onder zeer strikte omstandigheden kunnen heropenen, ook buitenactiviteiten in dierenparken zijn vanaf dan toegelaten.
 • sporthal Duineneind op 28 jan

  Voorlopig akkoord vrije tijdsactiviteiten kinderen en jeugd

  Via de pers vernam je waarschijnlijk al dat er wijzigingen op til zijn voor de hobby’s van minderjarige kinderen. Deze wijzigingen werden nog niet goedgekeurd door het Overlegcomité. Ze zijn dus nog onder voorbehoud. Wat ligt er op tafel?
 • oproep vrijwilligers vaccinatiecentra op 19 jan

  Wil je helpen in één van onze vaccinatiecentra?

  De vaccinatiecentra in onze eerstelijnszone komen in Grobbendonk en Tielen. Om de vaccins te kunnen toedienen en alles vlot te laten verlopen, hebben we natuurlijk veel helpende handen nodig. We zoeken zowel medisch personeel als mensen die willen helpen met het begeleiden van bezoekers.
 • vaccinatiecentrum sporthal Tielenhei op 14 jan

  Vaccinatiecentra Eerstelijnszone Middenkempen komen in Tielen en Grobbendonk

  Begin januari ging de eerste fase van de corona-vaccinatiecampagne van start die focust op de woonzorgcentra. In de volgende fases zullen vaccinatiecentra een zeer belangrijke rol spelen. Vanuit de Vlaamse overheid is bepaald dat er per eerstelijnszone max. 2 vaccinatiecentra aangeduid moeten worden
 • sporthal Tielenhei vaccinatiecentrum op 12 jan

  Kasterlee bereidt zich samen met Eerstelijnszone Middenkempen voor op corona-vaccinatiecampagne

  Samen met de andere 6 gemeenten van de Eerstelijnszone Middenkempen maakt onze gemeente zich klaar voor de corona-vaccinatiecampagne. We werkten al eerder nauw samen tijdens de coronacrisis, deze samenwerking zetten we nu verder bij de start van de vaccinatiecampagne.
 • corona update op 8 jan

  Overlegcomité 08/01: bevestiging bestaande regels

  De federale regering en de regeringen van de deelstaten hebben vandaag via videoconferentie in het Overlegcomité de coronasituatie besproken. De situatie in ons land evolueert sinds enkele weken positief en is gunstiger dan in een hele reeks andere Europese landen.
 • Wanneer moet ik mij laten testen op corona? op 23 nov

  Covid-19 testcentrum op Teunenberg Olen

  Vanaf maandag 23 november, wordt de teststrategie in ons land aangepast. Iedereen wie een hoogrisicocontact heeft gehad maar geen symptomen heeft, zal ook getest worden.