Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

WinterWarm, een magisch festival in de Hoge Rielen

Van 6 tot 10 februari lonkt het festival WinterWarm in de Hoge Rielen met een eigenzinnig programma naar een breed publiek. Spectaculaire voorstellingen, intieme concerten, kunstbeleving en nog veel meer.

Cultuurhuis de Warande trekt voor de derde editie (6 tot 10 februari 2019) van het magisch WinterWarm-festival opnieuw naar de bossen van de Hoge Rielen in Kasterlee.
Vorig jaar kwamen meer dan 5000 bezoekers zich warmen aan de feeërieke sfeer, het bijzonder uitgelichte bos, de Winterbar, de Bosbar en vooral aan de vele, mooie en bijzondere voorstellingen en concerten.  

Laat jij je dit jaar ook verrassen door circus, magie, theater, muziek en beeldende kunst op een schitterende locatie? Bekijk hier het hele programma en bestel tickets.

Gezocht

Wil jouw groep of vereniging graag een centje bijverdienen? Help de organisatie van WinterWarm dan een handje op de parking. Zij kunnen hulp gebruiken op 6/02, 7/02, 8/02 en 9/02 telkens van 17 tot 22 uur. Een groep van meer dan 6 personen verdient hiermee 150 euro per avond. Een groep van meer dan 8 personen krijgt 200 euro per avond. Heb je interesse of wil je meer info? Contacteer Annick De Neve.

Mobiliteit

Tijdens het WinterWarm festival verwachten we zo'n 5000 bezoekers. Dat er zo veel mensen van cultuur in de natuur komen genieten is natuurlijk leuk, maar dit brengt ook veel verkeer met zich mee. Ook komen bezoekers vaak met de wagen waardoor er extra parkeerplaatsen nodig zijn. Om alles vlot te laten verlopen voeren we tussen 6 en 9 februari (telkens tussen 16 en 2 uur) enkele verkeersmaatregelen in:

  • eenrichtingsstraat tussen Molenstraat (rondpunt aan onthaal) tot Driesstraat. De rijrichting gaat van het rondpunt richting Driesstraat
  • van het rondpunt tot aan poort Zuid mag er aan de kant van de Hoge Rielen op de rijbaan geparkeerd worden.  

Probeer te carpoolen of indien mogelijk met de fiets te komen.

tekst via de Warande

Gepubliceerd op 14 december
Nieuwsoverzicht
WinterWarm (foto door de Warande

Cultuurdienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 22
e-mail
cultuur@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur

Deel deze pagina