Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Interessepeiling deelwagens in onze gemeente

Kasterlee heeft – samen met verschillende andere Kempense gemeenten en met ondersteuning van IOK – een overeenkomst afgesloten met Cambio voor de plaatsing van elektrische deelwagens op haar grondgebied.

Een deelwagen is een auto die door iedereen kan gebruikt worden en dus zo efficiënter ingezet kan worden. Deze deelwagens zullen in het najaar van 2023 geleverd worden en operationeel zijn.

Dergelijke autodeelsystemen zijn vaak zeer interessant voor personen die niet vaak een (tweede) auto nodig hebben en/of twijfelen om een (tweede) auto aan te kopen. Lijkt dat voor jou zeer relevant? Vul gerust onze interessepeiling in! 

Enquête

Met deze bevraging, die loopt tot begin juni 2023, tracht de gemeente een zicht te krijgen op de interesse bij haar inwoners over deelwagens, zowel via deelwagenaanbieders (vb. Cambio) als het particulier autodelen (jij, je buurman of een andere inwoner is de eigenaar van de wagen, maar deelt die met anderen).

Bovendien is het mogelijk om aan het einde van de bevraging jouw gegevens volledig vrijblijvend achter te laten om opnieuw gecontacteerd te worden nadat de deelwagens operationeel zijn. 

Via deze link kan je de bevraging invullen.

Wil je graag meer info over onze plannen? Lees dan hier verder. 

Gepubliceerd op 08 mei

Meer info

Nieuwsoverzicht
audodelen

Mobiliteitsdienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 24
e-mail
mobiliteit@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur / 14-17 uur

Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op tijd.

Deel deze pagina