Gemeente Kasterlee

Kastelse cadeaubon op papier en digitaal

De gemeente lanceert de Kastelse cadeaubon via cadeaubon.kasterlee.be. De bonnen zijn gemakkelijk aan te kopen en te gebruiken, zowel digitaal als op papier.

Met de nieuwe Kastelse cadeaubon wil de gemeente de mogelijkheid bieden om duurzaam lokaal te shoppen en tegelijkertijd de lokale economie te ondersteunen. De digitale cadeaubon vereenvoudigt de administratieve rompslomp voor zowel de koper als de handelaars.

De gemeente investeert in een veilig digitaal systeem en ondernemers kunnen gratis deelnemen. De digitale versie biedt meer gebruiksvriendelijke en toegankelijke voordelen ten opzichte van de papieren versie. Zo is het mogelijk om met de bon meerdere aankopen te doen bij verschillende handelaars en kan de bon 7/7 dagen aangekocht worden.

Surf naar cadeaubon.kasterlee.be en kies in de webshop het bedrag naar keuze. Je ontvangt per mail een bon met een unieke QR-code. Je kan de code op je smartphone laten staan of printen voor gebruik. Klik in de Kasterlee-app op 'Kastelse cadeaubon' om de waarde van je bon op te laden. Zo heb je hem altijd op zak!

Heb je de bonnen liever op papier, dan kan deze net zoals vroeger aankopen aan het onthaal van het gemeentehuis of bij Toerisme Kasterlee en in een mooie lay-out laten printen. Ook de handgeschepte cadeau-omslag gerealiseerd door medewerkers van Den Brand in Herentals blijft bestaan.

De nieuwe Kastelse cadeaubon is vanaf 1 mei 2023 beschikbaar. Om handelaars de kans te geven in te schrijven in het nieuwe systeem, wordt de oude papieren bon nog verkocht tot eind juni 2023.

Gepubliceerd op 02 mei
Nieuwsoverzicht
cadeautje geven

Dienst lokale economie

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 84 85 19
e-mail
lokale.economie@kasterlee.be

De dienst lokale economie is enkel open op afspraak. 

Deel deze pagina