Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Teamleider technische dienst, jouw droomjob?

De huidige teamleiders van de groendienst, de wegen- en de gebouwenploeg groeien door in onze organisatie. Hierdoor zoeken we drie nieuwe teamleiders. Popel je om jouw coachende, leidinggevende en technische vaardigheden in te zetten in Kasterlee? Grijp dan nu je kans!

Openstaande vacatures bij de technische dienst

Als teamleider ben je samen met je team verantwoordelijk voor het beheer en het onderhoud van het openbaar domein en de infrastructuur. Afhankelijk van welke dienst zet je jouw kennis is voor de wegeninfrastructuur (teamleider wegen), het patrimonium (teamleider gebouwen) of het openbaar domein (teamleider groen). 

Als teamleider beschik je over coachende, leidinggevende en technische vaardigheden om op die manier je team als groep en je medewerkers individueel op een doelgerichte manier te motiveren, te waarderen, op te volgen en te ondersteunen. Je kan goed plannen & organiseren en je bent een resultaatsgerichte samenwerker. Correcte en klantgerichte communicatie met collega’s, externe partners en burgers neem je mee in je dagelijkse werking.  

Jobdag

Heb je specifieke vragen?
Wil je graag de aangename werkplek en toffe collega's leren kennen?
Kom dan naar de jobdag op donderdag 11 mei tussen 16 en 20 uur bij de technische dienst, Lichtaartsebaan 4 in Kasterlee. 

Meer informatie en solliciteren

Op www.kasterlee.be/vacatures ontdek je meer details over de jobinhoud, de verloning, de selectieprocedure en nog veel meer. Neem dus zeker een kijkje en vergeet niet jouw sollicitatiebrief ten laatste op 24 mei in te sturen.

Gepubliceerd op 25 april
Nieuwsoverzicht
vacature: teamleider technische dienst

Personeelsdienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 13
e-mail
personeel@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op tijd.

Deel deze pagina