Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Muziek & streeklekkers op de boerderij

Naar aanleiding van de Week van de Korte Keten organiseert Kasterlee op zondag 21 mei Muziek & Streeklekkers op de boerderij

Bezoekers genieten van een prachtige dag op het platteland, waarbij muziek en streeklekkers centraal staan. Op drie locaties treden lokale muziekbands op en genieten bezoekers van heerlijk lokaal streeklekkers.

Bij De Pompoenerie, Houtum 39 in Kasterlee geniet je van folkmuziek van Galley Head. Je proeft er van pompoenlekkers van De Pompoenerie, honing van Biebond Sint-Ambrosius  en een wijntje van Wijngaard Netevallei.

Op de tweede locatie, Wijndomein De Zwaluw, Oosthukkel 37 in Kasterlee zorgt Inge Franck & band voor de muzikale sfeer. Degusteer er een wijntje van het domein zelf en van een ambachtelijke pizza van Il Rimorchio.

De derde locatie, De Klein Cluys, Kluis 1 in Kasterlee nodigt je uit om te komen swingen op de muziek van The Cook, The Thief & The Lover terwijl je geniet van het ambachtelijk ijs en een drankje van de Kastelse Biervereniging.

Wie wil, kan met de fiets op pad want de drie locaties liggen aan het fietsnetwerk Kempen.

Muziek en Streeklekkers op de boerderij vindt plaats op zondag 21 mei van 14 tot 16.30 uur. De toegang is gratis en iedereen is welkom.

Voor meer informatie over dit evenement en de deelnemende streekproducten kan je terecht op www.visitkasterlee.be.

Gepubliceerd op 18 april
Nieuwsoverzicht
muziek en streeklekkers

Toeristische dienst

adres
Markt 422460 Kasterlee
tel.
014 84 85 19
e-mail
toerisme@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Deel deze pagina