Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vacature deeltijds outreacher 'iedereen digitaal mee'

In het kader van onze E-inclusieprojecten werft Beerse nog een deeltijdse outreacher (70%) aan om samen met de lokale besturen van Regio in Transitie (waartoe Kasterlee ook behoort) het traject E- inclusie verder uit te bouwen

Regio In Transitie (RIT) is het samenwerkingsverband van de gemeenten Beerse, Kasterlee, Lille, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar. Het is de ambitie van dit samenwerkingsverband om te zorgen dat iedere burger digitaal mee is, ook zij die moeilijk aansluiting vinden.  Hiervoor is een intensievere, aanklampende outreachende werking nodig.

Je gaat in de 6 gemeenten proactief op zoek naar burgers die digitaal niet actief en moeilijk bereikbaar zijn. Je legt makkelijk contact met je doelgroep en werkt daarbij voornamelijk buiten de organisatie. Je hoeft dus zelf zeker niet dé ICT knobbel te zijn, wél een groot hart voor mensen die niet digitaal mee zijn. 

Je detecteert als geen ander de specifieke noden en problemen in het kader van e-inclusie. Je motiveert burgers die het nodig hebben om samen in een persoonlijk traject hun noden in kaart te brengen. Daarbij heb je aandacht voor wat zij als drempel(s) ervaren en ga je op zoek naar manieren om die drempels te verlagen.

Meer info en solliciteren via https://beerse.hro.be/job.php?id=171

Gepubliceerd op 07 april
Nieuwsoverzicht
e-inclusie

Personeelsdienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 13
e-mail
personeel@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op tijd.

Deel deze pagina