Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kastelse detailhandelaar, laat van je horen!

Kleinhandel en horeca spelen een belangrijke rol in de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van een gemeente. Vorig jaar investeerde het bestuur in een horecabeleidsplan en nu werken de besturen van Lille en Kasterlee samen aan een visie rond detailhandel.

Met dit plan kunnen ze later sneller en gemakkelijker anticiperen op ruimtelijke detailhandelsvraagstukken, veranderingen en trends in het winkellandschap. Dit visieplan wordt een onderdeel van het nieuwe beleidsplan Ruimte.

Een visie rond detailhandel maak je natuurlijk niet alleen. Vandaar dat Kasterlee een klankbordgroep samenstelt van vertegenwoordigers uit de sector. Concreet zoeken we voor elke deelgemeente drie personen die met een open geest willen meedenken.

Ben je detailhandelaar in Kasterlee (slagerij, bakkerij, bloemenzaak, kledingzaak, stoffenwinkel, verfwinkel …)  Dan willen we jou graag in de klankbordgroep om te reflecteren over de kansen en behoeften en de troeven en werkpunten van onze gemeente rond detailhandel. We zullen drie à vier keer samenkomen. De eerste klankbordgroep staat gepland op 20 april om 20 uur. Interesse? Stuur ten laatste op 7 april een mail naar lokale.economie@kasterlee.be met de naam van jouw zaak, jouw naam en contactgegevens. Het college van burgemeester en schepenen stelt de definitieve klankbordgroep samen.

Gepubliceerd op 28 maart
Nieuwsoverzicht
detailhandel

Dienst lokale economie

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 84 85 19
e-mail
lokale.economie@kasterlee.be

De dienst lokale economie is enkel open op afspraak. 

Deel deze pagina