Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Burgerbevraging Gemeente-Stadsmonitor binnenkort in jouw brievenbus?

Vanaf 22 maart 2023 organiseert het Agentschap Binnenlands Bestuur (ABB) de grootschalige burgerbevraging Gemeente-Stadsmonitor in alle Vlaamse steden en gemeenten. In samenwerking met Statistiek Vlaanderen bevraagt ABB bijna 400.000 burgers van 17 tot 85 jaar.

Tijdens deze bevraging peilt ze naar de tevredenheid, de participatie en het gedrag van burgers over heel uiteenlopende thema’s.

Ontvang jij een brief in de bus met deze bevraging, dan kwam jouw naam uit de steekproeftrekking die het Rijksregister deed. Jouw medewerking aan deze burgerbevraging is vrijwillig, maar wel van groot belang. De waarde van de resultaten hangt immers af van het aantal personen die de vragenlijst invullen. Bovendien krijg je met deze bevraging de kans om je mening te geven over de thema’s die jij belangrijk vindt in Kasterlee.

Met de resultaten van de bevraging wil ABB elk lokaal bestuur in Vlaanderen ondersteunen om betere beleidsbeslissingen te nemen. Om je te bedanken, maak je kans op een geschenkbon van 12 euro als je de vragenlijst volledig invult.

Voor meer uitleg kan je terecht op www.gemeente-stadsmonitor.vlaanderen.be.

Gepubliceerd op 22 maart
Nieuwsoverzicht
Gemeente-stadsmonitor

Communicatiedienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 85
e-mail
communicatie@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op tijd.

Deel deze pagina