Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Zet jij mee je schouders onder 'Thuis in Tielen'?

Hoe kunnen we het echte dorpsleven in Tielen, waar iedereen elkaar kent en helpt, behouden en versterken? Door samen hiernaar op zoek te gaan. En hiervoor hebben we jou nodig! Stap mee en maak samen met ons van Tielen een zorgzame buurt!

Wat is een zorgzame buurt?

Een plek waar het goed wonen is. Je kent je buren. Je weet waar je terecht kan met je hulpvraag. Je neemt al eens een bestelling aan voor je buur, je buur komt even bij je checken als je rolluiken dicht blijven… Iedereen kan wel iets van betekenis zijn voor een ander. Zo wordt het nergens beter dan thuis!

Wil je hieraan meewerken?

Woon je in Tielen of ben je actief in Tielen? Vind je dat je buurt al een hoog thuisgevoel heeft en dat we hier wat uit kunnen leren? Wil je samen met ons nadenken over wat je nodig hebt om een echte thuis van je buurt te maken? Grijp je kans en kom langs tijdens het inloopmoment of de gesprekstafels!

Inloopmoment

Hier krijg je een beeld wat werken aan een zorgzame buurt in Tielen kan betekenen. We luisteren naar je en je krijgt zelf de mogelijkheid om aan te geven wat er al gebeurt in je
buurt. Inschrijven hoeft niet, we zetten de koffie en koekjes klaar! Dit inloopmoment vindt plaats op 29 maart vanaf 18.30 uur in het OC Tielen (Kasteeldreef).

Gesprekstafels

Je brainstormt in kleine groepjes over wat een zorgzame buurt kan betekenen.

  • dinsdag 25 april van 14 tot 17 uur
  • donderdag 4 mei van 14 tot 17 uur

De gesprekstafels vinden plaats in 't Margrietje (Kerkstraat 3). Parkeren kan aan de brandweerkazerne. Inkomlangs de tuin.

Gepubliceerd op 13 maart
Nieuwsoverzicht
thuis in Tielen

Welzijnsdienst

adres
Leistraat 832460 Kasterlee
tel.
014 55 83 22
e-mail
welzijn@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis zijn enkel open op afspraak. Bel vooraf met de bevoegde dienst, maak een afspraak en kom stipt op het afgesproken uur naar het gemeentehuis of Sociaal Huis.

Deel deze pagina