Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Geef mee vorm aan de toekomst van Kasterlee

Met het Beleidsplan Ruimte werkt Kasterlee aan een toekomstvisie op de lange termijn. Het beleidsplan wordt de basis voor toekomstige projecten en bekijkt hoe een duurzaam, toekomstgericht Kasterlee er zal uitzien in 2050.

Het Beleidsplan beantwoordt aan uitdagingen en vragen als ‘hoe kunnen we op een kwaliteitsvolle manier wonen?’ ‘Hoe zorgen we ervoor dat we alle voorzieningen bij de hand hebben?’ ‘Hoe maken we de open ruimte groener?’ ‘Hoe verplaatsen we ons op een veilige, snelle manier als voetgangers en fietsers?’ ‘Welke rol kan landbouw spelen?’.

Om dit beleidsplan op maat van iedereen in Kasterlee te maken, ligt nu een eerste conceptnota voor. Deze kan je hier bekijken. Heb je suggesties, vragen, opmerkingen? Laat van je horen. Bezorg deze ten laatste op 20 januari 2023 schriftelijk in het gemeentehuis of via e-mail naar omgeving@kasterlee.be.


Kom naar de interactieve infomarkt

Tijdens deze periode van publieke raadpleging organiseren we op donderdag 15 december 2022 een publieksmoment om 19.30 uur.

Op een interactieve infomarkt in de foyer van het OC Kasterlee wordt op een toegankelijke manier uitleg gegeven over de conceptnota. Ook hier kan je terecht met vragen, suggesties of opmerkingen. We hopen van harte je te mogen verwelkomen op deze infomarkt.

Gepubliceerd op 21 november
Nieuwsoverzicht
marktplein met gemeentehuis Kasterlee

Dienst ruimtelijke ordening

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 28
e-mail
ro@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur / 14-17 uur / 18-20 uur

Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op tijd.

Deel deze pagina