Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Aanpassing dienstverlening ontmoetingscentra

In de OC’s kan je rekenen op conciërges en zaalwachters om je wegwijs te maken als je een zaal of lokaal hebt gereserveerd. Vanaf maandag 4 april 2022 wijzigt de dienstverlening in de ontmoetingscentra. De conciërge of zaalwachter zal niet langer de hele tijd aanwezig zijn tijdens de activiteit.

Omwille van een nijpend tekort aan conciërges en zaalwachters zijn we gedwongen om die dienstverlening aan te passen.

Uit praktijkvoorbeelden is bovendien gebleken dat de permanente aanwezigheid van conciërges meestal niet vereist is vanaf de opstart tot en met het einde van de activiteit. Daarom wordt de dienstverlening als volgt aangepast:

  • De conciërge of zaalwachter zal aanwezig zijn bij de opstart. Hij/zij geeft een rondleiding en legt goed uit aan de verantwoordelijke(n) waar alles te vinden is, hoe alles werkt, wat er wordt verwacht en wat de taken zijn. Handleidingen en gebruikersfiches zijn beschikbaar in de diverse zalen. Er wordt een controleformulier ingevuld en de conciërge wisselt telefoonnummers uit waarop hij/zij telefonisch bereikbaar is voor urgente zaken. Dus niet voor zaken die aan bod zijn gekomen tijdens de rondgang, of die ter plaatse blijken uit handleidingen en gebruikersfiches.
  • 30 minuten voor het einde van de activiteit is de conciërge terug aanwezig om mee af te sluiten en dranken te tellen. Er wordt opnieuw een rondgang gedaan met de conciërge en de verantwoordelijke(n) vanuit de organisatie. Zijn er zaken niet in orde, dan kan er op dit moment nog bijgestuurd worden. Schade dient te worden vergoed.

Met deze nieuwe regeling willen we ervoor te zorgen dat de vele activiteiten en evenementen in onze OC’s ook op de langere termijn mogelijk blijven. Met de bijkomende instrumenten en afspraken die dit mogelijk moeten maken, rekent het gemeentebestuur op begrip van de vele gebruikers.

Gepubliceerd op 31 maart
Nieuwsoverzicht
OC Lichtaart

Dienst Vrijetijdsinfrastructuur

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 83
e-mail
vti@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op tijd.

Deel deze pagina