Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Brandweer- en noodplanningsoefening in Kasterlee

De Noord-Zuidlaan (N19g) wordt in beide richtingen afgesloten van maandag 4 april vanaf 9 uur tot en met dinsdag 5 april, 6 uur. Die dag worden enkele oefeningen georganiseerd door Hulpverleningszone (HVZ) Taxandria en de gemeente en zullen onderhoudswerken aan de tunnel worden uitgevoerd.

In de voormiddag zal de gemeente ter plaatse, samen met brandweer, politie en de medische discipline een noodplanningsoefening houden in de container van de CP-OPS. Dit is een oefening voor de verantwoordelijken van de verschillende noodplanningsdisciplines, zonder dat brandweermedewerkers op het terrein worden ingezet.

In de namiddag organiseert HVZ Taxandria wel een grote tunneloefening voor de brandweermedewerkers op het terrein. De vorige oefening in de tunnel dateert al van 2017. De bedoeling van deze oefening is het trainen van de basis skills en de inzet van materialen en manschappen.

De voorziene betonwerken van Willemen Infra aan de oostkoker worden omwille van de slechte weersomstandigheden uitgesteld. Hierdoor gaat de tunnel terug open op dinsdag 5 april, 6 uur. 

Gepubliceerd op 30 maart
Nieuwsoverzicht
tunnel Noord-Zuid Kempen

Openingsuren & contact

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 24
e-mail
geert.andries@kasterlee.be

Deel deze pagina