Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vacature: Coördinator burgerzaken - vrijwilligerswerk

Ben je diplomatisch, discreet en een vlotte communicator? Heb je inzicht in projectmanagement en werk je gestructureerd? Schrikt regelmatig avond- en weekendwerk jou niet af? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

De dienst burgerzaken omvat de diensten bevolking, burgerlijke stand en vreemdelingen­zaken. Je coördineert de dienst en geeft leiding en ondersteuning aan de medewerkers. Je kan hen motiveren, volgt de wetgeving op en zorgt voor structureel overleg. Je handelt zelfstandig dossiers af en staat mee aan het loket. Je staat in voor de planning van de loketwerking en de overige dienstverlening, zoals het mee organiseren van de verkiezingen. Je rapporteert rechtstreeks aan het afdelingshoofd Mens en Maatschappij.

In je rol als deskundige vrijwilligersbeleid ben je het centrale aanspreekpunt en gezicht van vrijwilligerswerk. Je staat in voor de verdere opvolging van het vrijwilligerswerk in Kasterlee en zorgt vanuit de noden voor gepaste ondersteuning, acties en communicatie. Je weet deadlines te respecteren en zorgt voor een professionele dossieropvolging. Je combineert een bachelordiploma (of gelijkwaardig) met drie jaar relevante ervaring en beschikt over een rijbewijs B.

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende job in contractueel dienstverband. Verloning volgens barema. Relevante ervaring uit de privésector kan in aanmerking genomen worden bij de berekening van de verloning. Hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding en interessant verlofstatuut. Er wordt een werfreserve aangelegd voor de duur van twee jaar.

Wij selecteren op basis van kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, afkomst of handicap.

Voor meer informatie over de functie, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure kan je terecht bij de personeelsdienst, via personeel@kasterlee.be of op 014 85 99 13.

Solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief, vergezeld van je cv, naar:

  • vacature@kasterlee.be
  • of stuur ze naar het college van burgemeester en schepenen, Markt 1, 2460 Kasterlee
  • of geef ze af tegen een ontvangstbewijs bij de personeelsdienst, Markt 1, 2460 Kasterlee.

Enkel de volledige kandidaturen die uiterlijk op 25 maart 2022 bij de personeelsdienst afgeleverd zijn, worden aanvaard.

Gepubliceerd op 12 maart
Nieuwsoverzicht
wij zoeken jou

Personeelsdienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 13
e-mail
personeel@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur

Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op tijd.

Deel deze pagina