Gemeente Kasterlee

Sluiting vaccinatiecentra in zicht: Bobbejaanland sluit op 26 februari, Grobbendonk eind maart

De afgelopen maanden draaiden onze vaccinatiecentra op volle toeren. Het einde van de campagne komt in zicht. Op 26 februari sluit daarom het vaccinatiecentrum in Bobbejaanland. Een aantal weken later, tegen eind maart, zal ook het vaccinatiecentrum van Grobbendonk waarschijnlijk sluiten.  
Alle volwassen inwoners uit onze eerstelijnszone kregen de afgelopen maanden de mogelijkheid om een derde prik te halen. Daarnaast konden ouders die dit wensten hun kinderen tussen 5 en 12 laten vaccineren. Recent kregen 12- tot 17-jarigen ook de optie om een boosterprik te krijgen en vertrokken er nog uitnodigingen voor een vierde prik naar inwoners met een verlaagde immuniteit.

Zo komt het einde van de boostercampagne in zicht. Op 26 februari sluit daarom het vaccinatiecentrum in Bobbejaanland. Een aantal weken later, tegen eind maart, zal ook het vaccinatiecentrum van Grobbendonk waarschijnlijk sluiten.

Ging je nog niet in op je uitnodiging, maar wil je je nog wel te laten vaccineren? Maak dan snel je afspraak via https://covidvaccin.doclr.be/. Lukt het niet online? Bel het callcenter op 014 80 09 80 (elke werkdag tussen 9 & 16 uur).

Vaccinatie 12- tot 17-jarigen

Wie tussen de 12 en 17 jaar is en gevaccineerd wil worden, moet zelf zijn of haar afspraak maken. Hiervoor worden geen uitnodigingen verstuurd.

Of en wanneer er een vervolg van de vaccinatiecampagne komt, is de overheid nog aan het uitwerken. We houden je op de hoogte.

Belangrijke update n.a.v. stormweer

De storm van afgelopen weekend heeft serieuze schade berokkend aan het dak van het vaccinatiecentrum in Grobbendonk. Het vaccinatiecentrum is daarom tijdelijk niet toegankelijk.

Deze week was er sowieso maar één prikdag in het vaccinatiecentrum ingepland, op woensdag 23 februari 2022. Wie nu woensdag een afspraak heeft in het vaccinatiecentrum van Grobbendonk, zal hiervoor in Gemeenschapscentrum De Volle Vaart terechtkunnen, Vaartkom 6 in Grobbendonk. Deze locatie bevindt zich op 500 m van het vaccinatiecentrum.
 
Er wordt bekeken of de schade aan het vaccinatiecentrum op korte termijn kan hersteld worden. Een volgende prikdag in Grobbendonk staat pas gepland op 9 maart. We houden je op de hoogte of de prikdag in het vaccinatiecentrum zal kunnen doorgaan, of toch op een andere locatie.
 
Het vaccinatiecentrum van Bobbejaanland is deze week aan haar laatste week toe. Het vaccinatiecentrum is deze week nog geopend op woensdag (enkel kinderen), donderdag en zaterdag.
 
Moet je je afspraak nog inplannen? Doe dit via https://covidvaccin.doclr.be/. Geraak je niet online? Bel het callcenter via 014 80 09 80 (elke werkdag tussen 9 & 16 uur).
Gepubliceerd op 18 februari
Nieuwsoverzicht
Sluiting vaccinatiecentra in zicht

Openingsuren & contact

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 24
e-mail
geert.andries@kasterlee.be

Deel deze pagina