Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vacature: projectcoördinator vrije tijd (B1-B3)

Ben je een creatieve alleskunner en zoek je een job dicht bij huis, met maaltijd- en ecocheques + een interessant verlofstatuut (35 basisdagen en 14 betaalde feestdagen)? Zoek niet verder en solliciteer voor deze job bij de dienst vrije tijd!

Functie

Je staat in voor het vlot en soepel verloop van projecten, zowel op beleidsniveau als op uitvoeringsniveau. Je bent een creatieve alleskunner die het overzicht bewaart en ervoor zorgt dat alles volgens plan verloopt. Het opmaken van draaiboeken, opstellen en opvolgen van deadlines, is voor jou geen probleem. Daarnaast kan je een vrijwilligerswerking motiveren en aansturen. Omdat vrije tijd een belangrijke factor is voor het welzijn van kinderen en ouders in al zijn aspecten, sta je daarnaast ook in voor een mooi vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren tijdens de schoolvakanties. Je bundelt de bestaande initiatieven en bouwt een netwerk op met bestaande verenigingen en organisaties om zo samen met hen tot een mooi aanbod aan vrijetijdsactiviteiten te komen. Onder meer deze projecten behoren tot jouw verantwoordelijkheid: de speelpleinwerking Speelvogels en de hierbij horende jaarwerking, de coördinatie van het vrijetijdsaanbod voor Kastelse kinderen en jongeren, Buitenspeeldag, Scholencross, Kadeekesdag, de organisatie van de speelstraten, sportkampen, … een divers pakket met voldoende afwisseling en uitdaging.

Profiel

Je beschikt over een bachelor diploma, bij voorkeur in het sociaal-agogisch werk. Je hebt een sterk organiserend talent en denkt oplossingsgericht. Je bent stressbestendig, een teamplayer en neemt initiatief. Je ziet kansen tot het ontwikkelen van vernieuwingen en verbeteringen. Je durft een kritische blik te werpen op bestaande projecten. Je hebt een brede kijk op de maatschappij en stelt je leergierig op. Je beschikt over een rijbewijs B. Je bent flexibel en wordt verwacht na het gebruikelijk uurrooster te werken wanneer dit nodig is in functie van het project. Omwille van de speelpleinwerking zijn de verlofmogelijkheden in juli beperkt. De functie bedraagt een voltijdse tewerkstelling, een 4/5de tewerkstelling kan besproken worden.

Wij selecteren op basis van kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, afkomst of handicap.

Wij bieden

  • een afwisselende en uitdagende functie
  • in contractueel dienstverband
  • voor bepaalde duur, 1 jaar
  • verloning volgens barema
  • relevante ervaring uit de privésector kan in aanmerking genomen worden bij de berekening van de verloning
  • hospitalisatieverzekering
  • maaltijdcheques
  • fietsvergoeding
  • een interessant verlofstatuut.

Er wordt een werfreserve aangelegd voor bepaalde en onbepaalde duur.

Solliciteren

  • mail je sollicitatiebrief, samen met je cv en je diploma, bij voorkeur naar vacature@kasterlee.be of
  • stuur ze naar het college van burgemeester en schepenen, Markt 1, 2460 Kasterlee of
  • geef ze af tegen een ontvangstbewijs bij de personeelsdienst, Markt 1, 2460 Kasterlee.

Enkel de volledige kandidaturen, met kopie van je diploma, die uiterlijk op 11 januari 2022 bij onze diensten afgeleverd zijn, worden aanvaard.

Rechts onder downloads vind je het volledige functieprofiel terug. Voor meer informatie over de functie, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure kan je terecht bij de personeelsdienst, via personeel@kasterlee.be of op 014 85 99 13.

Gepubliceerd op 17 december
Nieuwsoverzicht
vacature projectcoördinator vrije tijd

Personeelsdienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 13
e-mail
personeel@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur

Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op tijd.

Deel deze pagina