Gemeente Kasterlee

Vacature: werkleider gebouwen

Op zoek naar een afwisselende job, dicht bij huis, met maaltijd- en ecocheques + een interessant verlofstatuut (35 basisdagen en 14 betaalde feestdagen)? Zoek niet verder en solliciteer voor de voltijdse job van werkleider gebouwen! Ons gemotiveerd team heet je alvast van harte welkom.

Functie

Voor de aansturing van het team gebouwen zoeken wij een gemotiveerde werkleider met
een goede basiskennis van bouwgerelateerde technieken. Het team bestaat uit gedreven polyvalente medewerkers met ervaringen in schrijnwerkerij, elektriciteit, schilderen & interieurafwerking, ruwbouw, Hvac & loodgieterij, lassen,...

Team gebouwen staat in voor het preventief onderhoud en herstellingen van gemeentelijk patrimonium, openbare gebouwen en verenigingslokalen, en occasioneel sociale woningen. Het team zorgt ook voor logistieke ondersteuning van evenementen, sporadisch ook in het weekend.

Je stuurt het team aan, behandelt de werkaanvragen, stelt een planning op, doet de nodige prijsvragen en bestellingen, volgt de werken op en communiceert met de interne of externe klant. Indien nodig, volg je ook de planning en uitvoering van werken aan de gemeentelijke gebouwen op, die uitbesteed zijn aan een aannemer. Voor kleine projecten tot 50.000 euro maak jij ook een kostenraming en een technisch bestek op.

Je kan rekenen op een deskundig team, zij kunnen uiteraard voor advies bij jou terecht. Het opvolgen van de werkplanning, de prikklok en de verloven van jouw team, neem je er graag bij.

Profiel

Je hebt een diploma van het secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld – bij voorkeur
in een technische of bouwkundige richting en je hebt minstens 3 jaar relevante ervaring. Je werkt ordelijk en gestructureerd, bent communicatief, je hebt een goede kennis van pc en tablet (Word, Excel, Outlook, Autocad) en je hebt minimaal een rijbewijs B. Leiding geven aan een klein team gaat je goed af.

Wij selecteren op basis van kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, afkomst of handicap.

Wij bieden

  • Een afwisselende en uitdagende functie in contractueel dienstverband
  • Verloning volgens barema C1-C3
  • Relevante ervaring uit de privésector kan in aanmerking genomen worden bij de berekening van de verloning
  • Hospitalisatieverzekering
  • Maaltijdcheques 
  • Interessant verlofstatuut (35 basisdagen en 14 betaalde feestdagen)

Solliciteren

Mail je sollicitatiebrief, vergezeld van je cv en je diploma, bij voorkeur naar vacature@kasterlee.be of stuur ze naar het college van burgemeester en schepenen, Markt 1, 2460 Kasterlee of geef ze af tegen een ontvangstbewijs bij de personeelsdienst, Markt 1, 2460 Kasterlee. Enkel de volledige kandidaturen, met kopie van je diploma, die uiterlijk op 13 oktober 2021 bij onze diensten afgeleverd zijn, worden aanvaard.

Er wordt een werfreserve aangelegd voor de duur van twee jaar. Rechts onder downloads vind je het volledige functieprofiel terug. Voor meer informatie over de functies, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure kan je terecht bij de personeelsdienst, via personeel@kasterlee.be of op 014 85 99 13.

Gepubliceerd op 11 september
Nieuwsoverzicht
vacature werkleider gebouwen

Personeelsdienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 13
e-mail
personeel@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis zijn enkel open op afspraak. Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op het afgesproken uur naar het gemeentehuis of Sociaal Huis.

Deel deze pagina