Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bewonder Keeses Molen!

Op zondag 12 september, Open Monumentendag, kunnen geïnteresseerden Keeses Molen voor de eerste keer vanbinnen én vanbuiten bewonderen. De molenaars zetten de deur open en ontvangen bezoekers van 10 tot 17 uur aan de Geelsebaan in Kasterlee.

In de namiddag, van 14 tot 17 uur, kunnen de aanwezigen als extraatje genieten van het ‘Levend Heemerf’ op de Waaiberg met muzikaal optreden van de Kemp’ner Musikanten. Ter plaatse loopt er dankzij de inzet van de Heemkundige Kring bovendien een tentoonstelling over de molens in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Alle activiteiten zijn gratis en zo lang de voorraad strekt deelt de Heemkundige Kring bij de tentoonstelling een exclusieve brochure uit.

 

Op 15 maart 2019 werd Keeses Molen ontmanteld en overgebracht naar het atelier van de molenbouwer voor restauratie. Na een grondige controle en het vervangen van oude elementen werd de molen in het najaar van 2020 weer opgebouwd. Maar nu steviger en vooral hoger dan ervoor! Hij draait en maalt weer en dat willen we je graag tonen, dus hopelijk tot dan!?

Gepubliceerd op 06 september
Nieuwsoverzicht
Flyer Bewonder Keeses Molen

Cultuurdienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 22
e-mail
cultuur@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur

Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op tijd.

Deel deze pagina