Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Digitaal betaalgemak

Kasterlee is in zee gegaan met een betaalverwerker om digitale betaalmogelijkheden (zoals een QR-betaalcode of betaalknop) te voorzien op de facturen. Je facturen tijdig betalen wordt zo een stuk makkelijker: betaalgegevens overtypen is dankzij deze oplossing namelijk niet langer nodig.

Je moet geen nieuwe betaalapp installeren of ergens een account aanmaken om gebruik te kunnen maken van de nieuwe betaalmogelijkheden. Het betaalplatform is namelijk gekoppeld aan alle gangbare betaalmiddelen (zoals Bancontact, Payconiq, …).

De QR-code op het factuur kan je scannen met een smartphone camera, met eender welke QR-lezer, met de Payconiq by Bancontact-app, of met de banking apps van Belfius, BNP Paribas Fortis of KBC.

Je kan er ook voor opteren om je facturen digitaal te ontvangen. Dan kan je gewoon de unieke betaallink aanklikken: je komt dan vanzelf op een beveiligde betaalpagina waar alle betaalgegevens (bedrag, mededeling, vervaldag …) vooraf zijn ingevuld. Je bevestigt de betaling met een mobiele betaalapp.

Dankzij de unieke QR-code of betaallink, betaal je niet alleen makkelijker, maar ook veilig en met de zekerheid dat de betaalgegevens volledig kloppen.

Voor aanslagbiljetten van lokale belastingen is de QR-code nog niet beschikbaar.

Gepubliceerd op 06 juli
Nieuwsoverzicht
Digitaal betaalgemak

Financiële dienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 20
e-mail
fin@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis zijn enkel open op afspraak. Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op het afgesproken uur naar het gemeentehuis of Sociaal Huis.

Deel deze pagina