Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vacature: werkleider gebouwen

Op zoek naar een afwisselende job, dicht bij huis, met maaltijd- en ecocheques + een interessant verlofstatuut (35 basisdagen en 14 betaalde feestdagen)? Zoek niet verder en solliciteer voor de voltijdse job van werkleider gebouwen! Ons gemotiveerd team heet je alvast van harte welkom.

Functie

Voor de aansturing van ons team gebouwen (8-tal personen) zoeken wij een gemotiveerde werkleider met een brede kennis van bouwgerelateerde technieken. Een goede basiskennis van elke discipline is een must (elektriciteit, sanitair, HVAC, schrijnwerkerij, ruwbouw, afwerking…). Je stuurt het team aan, behandelt de werkbonnen, zet ze in een planning, volgt de werken op en controleert de uitvoering en communiceert met de interne of externe klant. Je bereidt de werken voor, bespreekt met het team de nodige materialen, vraagt de offertes op en doet de nodige bestellingen. Je organiseert zowel preventief als curatief onderhoud zodat het team een goede workflow heeft. Je kan rekenen op de deskundigheid van jouw team en zij kunnen rekenen op jouw ondersteuning. Je maakt ramingen op voor projecten tot ca. 50.000 EURO, welke jij mogelijks ook mee tot een goed einde brengt (aansturen aannemers, opvolging). Het opmaken van technische bestekken voor kleine projecten is jou niet vreemd. Het opvolgen van de planning, de tikklok en het verlof van jouw team neem je er graag bij, bij leidinggeven voel je je goed.

Profiel

Je hebt een diploma van het secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld – bij voorkeur in een technische of bouwkundige richting en je hebt minstens 3 jaar relevante ervaring. Je werkt ordelijk en gestructureerd, bent communicatief, je hebt een goede kennis van pc en tablet (Word, Excel, Outlook, Autocad) en je hebt minimaal een rijbewijs B.

Wij selecteren op basis van kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, afkomst of handicap.

Wij bieden

  • Een afwisselende en uitdagende functie in contractueel dienstverband
  • Verloning volgens barema C1-C3
  • Relevante ervaring uit de privésector kan in aanmerking genomen worden bij de berekening van de verloning (maximum 8 jaar)
  • Hospitalisatieverzekering
  • Maaltijdcheques van 8 EUR
  • Jaarlijks ecocheques
  • Fietsvergoeding
  • Vergoeding abonnement woon-werkverkeer
  • Tweede pensioenpijler
  • Interessant verlofstatuut (35 basisdagen en 14 betaalde feestdagen)

Solliciteren

Stuur je sollicitatiebrief, vergezeld van je cv en je diploma, bij voorkeur naar vacature@kasterlee.be of stuur ze naar het college van burgemeester en schepenen, Markt 1, 2460 Kasterlee of geef ze af tegen een ontvangstbewijs bij de personeelsdienst, Markt 1, 2460 Kasterlee. Enkel de volledige kandidaturen, met kopie van je diploma, die uiterlijk op 31 mei 2021 bij onze diensten afgeleverd zijn, worden aanvaard.

Er wordt een werfreserve aangelegd voor de duur van twee jaar. Rechts onder downloads vind je het volledige functieprofiel terug. Voor meer informatie over de functies, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure kan je terecht bij de personeelsdienst, via personeel@kasterlee.be of op 014 85 99 13.

Gepubliceerd op 21 mei
Nieuwsoverzicht
vacature werkleider gebouwen

Personeelsdienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 13
e-mail
personeel@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op tijd.

Deel deze pagina