Gemeente Kasterlee

Tijdelijke aanpassing blauwe zone centrum Kasterlee

Om de impact van de werken in het kader van Masterplan De Met op de lokale ondernemers te beperken, werd op hun vraag een tijdelijke aanpassing gedaan aan de blauwe zones in centrum Kasterlee. Deze aanpassing is geldig tot de werken aan Masterplan De Met klaar zijn.

De parking aan Binnenpad, achter het gemeentehuis, waar nu reeds een aantal parkeerplaatsen voorbehouden waren voor kortparkeren (30 minuten), wordt nu volledig blauwe zone. Vanaf 4 mei moet je hier de parkeerschijf leggen om maximaal 2 uur parkeren. 

Om de parkeerdruk in centrum Kasterlee tijdens de werken op te vangen, wordt op het grasveldje op de hoek van de Geelsebaan en de Mgr Cardijnstraat een tijdelijke parking ingericht. Parkeren is hier gratis, er is dus ook geen parkeerschijf nodig. De werken starten eerstdaags en zullen rond zijn in mei, een precieze datum is niet gekend.

Gepubliceerd op 03 mei
Nieuwsoverzicht
parkeren

Mobiliteitsdienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 24
e-mail
mobiliteit@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis zijn enkel open op afspraak. Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op het afgesproken uur naar het gemeentehuis of Sociaal Huis.

Deel deze pagina