Gemeente Kasterlee

't Gerief zoekt huishoudhulpen

Klinkt een job als huishoudhulp je als muziek in de oren? Snel naar 't Gerief dan, zij zoeken gemotiveerde medewerkers om onze inwoners te helpen met poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken.

Het is een superjob, want…

Omdat je het waard bent zorgt ’t Gerief voor één van de beste salarispakketten van de regio: brutoloon bij start van 12,02 euro en maaltijdcheques van 4 euro per gewerkte dag.

Je werkt dicht bij huis en je kiest zelf wanneer je werkt. Hierdoor kan je maximaal rekening houden met de zorg voor je gezin of ouders, met een opleiding, met co-ouderschap of met een andere job.

Je staat er nooit alleen voor. Jouw jobcoach ondersteunt je waar nodig en organiseert opleiding en werkoverleg.

’t Gerief investeert in jouw welzijn met een vrijblijvend medisch onderzoek, gratis psycholoog, gratis werkkledij en schoenen, griepvaccinatie. En uiteraard zorgen we voor een correcte loonadministratie en een arbeidsongevallenverzekering.

Meer info en solliciteren: Tel. 014 28 57 57 - www.tgerief.be/huishoudhulp 

Wat is ’t Gerief?

’t Gerief is een sociaal dienstenchequebedrijf, mede opgericht en bestuurd door het OCMW van Kasterlee. Dit bedrijf organiseert een huishouddienst en een strijkdienst (Turnhoutsebaan 39, Kasterlee). Alle opbrengsten van ’t Gerief worden opnieuw geïnvesteerd in tewerkstelling, begeleiding en opleiding. In Kasterlee stelt ’t Gerief meer dan 70 werknemers te werk.

Gepubliceerd op 23 maart
Nieuwsoverzicht
't gerief

Communicatiedienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 85
e-mail
communicatie@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis zijn enkel open op afspraak. Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op het afgesproken uur naar het gemeentehuis of Sociaal Huis.

Deel deze pagina