Gemeente Kasterlee

Er kunnen weer uitzonderingen worden toegestaan voor sportactiviteiten van kinderen tot en met 12 jaar

De federale maatregelen die gezamenlijke sportactiviteiten verbieden, zijn verlengd tot 1 maart 2021. Dit geldt dus ook voor de regel dat een lokaal bestuur uitzonderingen kan toestaan om voor -13 jarigen indoorsportactiviteiten in groepsverband volgens strikte coronaproof regels weer toe te laten.

Gezien de gunstige evolutie van de cijfers in de categorie van de -13 jarigen zal ook de gemeente Kasterlee met ingang van 16 januari 2021 opnieuw toelating verlenen voor indoorsportactiviteiten voor -13 jarigen wanneer de organisatie of club die de activiteit organiseert, aantoont dat dit op een veilige wijze kan gebeuren.

Concreet:

  • Je gemotiveerde aanvraag met voldoende informatie over wat en hoe je je indoorsportactiviteit voor -13 jarigen wil organiseren en welke voorzorgsmaatregelen je neemt, stuur je naar evenementen@kasterlee.be
  • De gemeentelijke crisiscel beoordeelt de aanvraag in functie van de veiligheidscriteria en keurt deze goed of af
  • Bij een lokale uitbraak bij een school, vereniging, club, … kan de toelating opnieuw worden ingetrokken
  • Ook bij sporten -13 jarigen gelden strenge sectorprotocollen. In je aanvraag maak je duidelijk welke protocollen je hanteert en hoe je ze toepast.

Sporten in sporthal Tielenhei

Omdat sporthal Tielenhei een vaccinatiecentrum wordt tot en met 31 oktober 2021, zoeken we voor sporten in deze sporthal zoveel mogelijk naar alternatieve locaties. Momenteel bekijken we of bv. de sporthal van de Hoge Rielen kan gebruikt worden en of sommige sporten eventueel buiten kunnen plaatsvinden. 

Gepubliceerd op 14 januari
Nieuwsoverzicht
corona update sport

Dienst Vrijetijdsinfrastructuur

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 22
e-mail
vti@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis zijn enkel open op afspraak. Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op het afgesproken uur naar het gemeentehuis of Sociaal Huis.

Deel deze pagina