Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gemeend Gegund: Kasterlee op RTV

Vanaf 14 december kan je iedere weekdag om 10.30 en om 15 uur kijken naar ‘Gemeend Gegund’ op RTV. Een anderhalf uur hartverwarmende televisie waar ook de gemeente Kasterlee aan heeft meegewerkt.

De komende eindejaarsperiode wordt anders dan andere jaren. Dat staat vast. Voor veel mensen brengen de feestdagen misschien wat verlichting in deze toch donkere periode. Maar voor senioren en kwetsbare mensen wordt het misschien een extra moeilijke periode, zonder familie of vrienden om zich heen. Voor hen zijn virtuele en online oplossingen niet altijd even evident. RTV beschikt voor deze doelgroep over het meest toegankelijke platform: televisie. Daarom willen ze iets extra’s doen om de mogelijke eenzaamheid bij deze groep tegen te gaan. 

Hiervoor kunnen ze ook rekenen op de medewerking van de gemeente Kasterlee. 

Vanaf 14 december zullen RTV en TV Plus samen met alle partners drie weken lang een bijkomend programma aanbieden in de voor- en namiddag: Gemeend Gegund. Een anderhalf uur hartverwarmende televisie waar ook wij aan hebben meegewerkt. We brengen wat warmte in huis met sfeervolle reportages uit onze gemeente, gezellige vertellingen door bekende acteurs, nostalgische muziek, groeten en wensen van dorpsgenoten, archiefbeelden en nog veel meer. Samen maken we er een gezellige eindejaarsperiode van.

Op woensdag 16 december en op woensdag 23 december komen de reportages uit Kasterlee aan bod. Allen kijken dus! 

Gepubliceerd op 14 december
Nieuwsoverzicht
Gemeend Gegund RTV

Communicatiedienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 85
e-mail
communicatie@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur / 14-17 uur

Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op tijd.

Deel deze pagina