Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Veerkrachtwandeling in Lichtaart

Ga op wandel in Lichtaart, lees onderweg de gedichten en ga op zoek naar de bijpassende zaak. Herbron in de buitenlucht, verhoog je veerkracht door beweging en geniet van de culturele zoektocht als mentale stimulans.

Het voorbije jaar organiseerde het gemeentebestuur verschillende activiteiteten en lezingen rond ‘veerkracht’. Omdat we meer dan ooit veerkracht nodig hebben, de coronacrisis vraag veel van ieder van ons, werken we ook de volgende jaren verder rond dit thema. We diepen dit verder uit en zetten telkens een speciaal aspect rond veerkracht in de kijker. Nog tot 2021 zal dit beweging zijn.

We starten met… een gratis gezinswandeling in Lichtaart!
Download de tocht op deze pagina onder 'downloads', haal hem op bij de dienst toerisme of aan het onthaal van het sociaal huis. Wandel door de dorpskern en wijken, zoek de gedichten op de ramen en los de vragen op. Op het einde van deze 5 km lange wandeling, die je eventueel kan verkorten, heb je de namen van de handelaars ingevuld en stel je een zin samen met de gevonden letters op je invulblad. De tocht gaat over verharde wegen.

Wil je liever wandelen in Tielen of Kasterlee? Goed nieuws, ook daar werken we in de loop van het jaar nog wandelingen uit.

Gepubliceerd op 01 oktober
Nieuwsoverzicht
veerkrachtwandeling Lichtaart

Welzijnsdienst

adres
Leistraat 832460 Kasterlee
tel.
014 55 83 22
e-mail
welzijn@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis zijn enkel open op afspraak. Bel vooraf met de bevoegde dienst, maak een afspraak en kom stipt op het afgesproken uur naar het gemeentehuis of Sociaal Huis.

Deel deze pagina