Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuwe vacatures

Het gemeente- en OCMW-bestuur zijn op zoek naar een stafmedewerker projecten en een polyvalent technisch assistent wegen chauffeur/machinist. Is dit iets voor jou? Lees verder voor meer informatie en stel je ten laatste op 19 oktober kandidaat.

Stafmedewerker projecten afdeling grondgebiedzaken (contractueel, niveau B1-B3, voltijds)

Jij hebt de leiding over de opstart en planologische uitwerking van de grote infrastructuur projecten binnen de gemeente. Je zorgt ervoor dat de nieuwbouw of renovatie van de gemeentelijke gebouwen en wegen tot in de puntjes worden voorbereid, je denkt mee over ontwerpen, hebt daarbij oog voor de sociale noden van gebruikers en omwonenden en voert de nodige onderhandelingen. Hiervoor werk je samen met verschillende diensten binnen en buiten de gemeentelijke organisatie waarbij jij de co√∂rdinatie van projecten opneemt. Op deze manier heb je eerstelijns input in de ontwikkeling van de openbare ruimte van de gemeente. In samenwerking met de stafmedewerker toezicht, die de projecten na de ontwerpfase grotendeels overneemt, vorm je een sterk projectenteam die visies en ideeën omzetten in realiteit. Je beschikt over een bachelorsdiploma (of gelijkwaardig) en een rijbewijs B.

Polyvalent technische assistent wegen - chauffeur/machinist (contractueel, niveau D1-D3, voltijds)

Als technisch assistent wegen werk je in de wegenploeg mee aan het onderhoud van het openbaar domein. Je kan vlot omgaan met alle gebruikelijke bouwplaatsmachines van minigraver, bandenkraan tot grader. Een vrachtwagen met containersysteem en autolaadkraan kent geen geheimen voor jou. Je ruimt machinaal grachten en schaaft de zandwegen. Je assisteert de wegenploeg bij herstellingen en aanleg van straten, voetpaden en fietspaden. In de winterperiode maak je deel uit van het strooiteam dat de gladheidsbestrijding doet. Rijbewijs BE en C vereist, rijbewijs E optioneel.

Wij selecteren op basis van kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, afkomst of handicap.
Wij bieden: Een afwisselende en uitdagende functie in contractueel dienstverband. Verloning volgens barema. Relevante ervaring uit de privésector kan in aanmerking genomen worden bij de berekening van de verloning. Hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding en een interessant verlofstatuut. Er wordt een werfreserve aangelegd voor de duur van twee jaar.
Op www.kasterlee.be/vacatures vind je de volledige functieprofielen terug. Voor meer informatie over de functies, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure kan je terecht bij de personeelsdienst, via personeel@kasterlee.be of op 014 85 99 13.
Solliciteren? Stuur je sollicitatiebrief, samen met je cv en diploma (bij functie met niveau
B), bij voorkeur naar vacature@kasterlee.be of stuur ze naar het college van  burgemeester en schepenen, Markt 1, 2460 Kasterlee of geef ze af tegen een ontvangstbewijs bij de personeelsdienst, Markt 1, 2460 Kasterlee. Enkel de volledige kandidaturen, met kopie van je diploma (bij functie met niveau B), die uiterlijk op 19 oktober 2020 in het bezit zijn van de personeelsdienst, worden aanvaard.

Gepubliceerd op 22 september
Nieuwsoverzicht
gemeentehuis

Personeelsdienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 13
e-mail
personeel@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis zijn enkel open op afspraak. Bel vooraf met de bevoegde dienst, maak een afspraak en kom stipt op het afgesproken uur naar het gemeentehuis of Sociaal Huis.

Deel deze pagina