Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Mondmaskers inwoners worden verdeeld

Tijdens het weekend van 29 mei werden de herbruikbare mondmaskers die de gemeente bij Think Pink besteld heeft, door meer dan 60 vrijwilligers verdeeld. Ondertussen zijn de ontbrekende dozen met maat S ook aangekomen en worden in het weekend van 6 juni verdeeld.

UPDATE 29 mei 12.30 uur

De verdeling van de mondmaskers is een hele logistieke operatie. Wanneer de 18.600 mondmaskers op vrijdagmiddag toekomen moeten ze nog gesorteerd worden per maat, en per adres in enveloppen worden gestoken, samen met de bijhorende filters, een begeleidende brief en een instructiebrief. 

Onze medewerkers en raadsleden zullen de komende dagen de enveloppen verdelen. In eerste instantie worden ze in de brievenbus gestoken. Past de enveloppe niet in de brievenbus, zullen ze aanbellen. Ben je niet thuis, dan zullen we een veilige plaats zoeken om de enveloppe achter te laten. Lukt dit niet (bv. je woont in een appartementsblok), dan nemen onze medewerkers jouw enveloppe terug mee en kan je op afspraak bij het onthaal jouw mondmaskers ophalen. 

Aangezien wij geen pasmodellen hadden, hebben wij op basis van de gezinssamenstelling in het bevolkingsregister een maat S, M of L besteld. 

  • Kinderen       6–12 jaar      S
  • Kinderen       12-16 jaar     M
  • Meisjes         + 16 jaar      M
  • Vrouwen                           M
  • Jongens        + 16 jaar      L
  • Mannen                            L

Heb je vragen? Neem dan eens een kijkje in de 'lijst met meest gestelde vragen of Q&A' bij downloads rechts op deze pagina. Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact op met het onthaal (014 85 00 01). 


UPDATE: 29 mei - 20.30 uur


Er zijn 2 dozen maat S te weinig geleverd. De enveloppen die geen mondmasker maat S hebben, krijgen een melding en hiervoor zullen we volgende week een oplossing voorzien. Hierdoor hadden we ook een tekort aan filters. Deze hebben we aangevuld met filters van de federale overheid. 

UPDATE: 5 juni 2020

Goed nieuws! De ontbrekende dozen met maat S en de bijhorende filters zijn ondertussen geleverd. Onze medewerkers gaan ook dit weekend op pad om deze mondmaskers nog te verdelen. Ook inwoners die hebben aangegeven geen mondmaskers te hebben ontvangen, zullen dit weekend een enveloppe in de bus krijgen 

Gepubliceerd op 29 mei
Nieuwsoverzicht
voorbereiding verdeling mondmaskers

Openingsuren & contact

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 24
e-mail
geert.andries@kasterlee.be

Deel deze pagina