Gemeente Kasterlee

Psychologische ondersteuning nodig?

Worstel je met jezelf, je toekomst, je relatie? Weet je soms geen blijf met je gevoelens? Heb je slaap- of eetproblemen door stress? Ben je zorgverlener en wordt het allemaal even te veel? Neem dan contact op met Eerstelijnszone Middenkempen, zij brengen je in contact met een psycholoog.

De coronacrisis stelt ons voor uitzonderlijke uitdagingen, die voor de meeste mensen mentaal belastend zijn. Houd voor ogen dat dit een tijdelijke situatie is, die weer voorbijgaat. Blijf je toch met lastige gedachten of gevoelens zitten, dan is het zinvol om hierover te spreken met een professionele hulpverlener.

Bel gratis het nummer 0800 35 2 46 van Eerstelijnszone Middenkempen elke werkdag tussen 9 en 17 uur zolang de coronamaatregelen duren.

De medewerkers brengen je in contact met één van de psychologen. De psycholoog neemt met jou contact op via telefoon of videobellen. Hij of zij luistert naar je en geeft je persoonlijke tips die je kunnen helpen om de situatie beter aan te kunnen en om positief om te gaan met je gedachten en gevoelen.
Als je een langdurig traject nodig hebt, dan zoekt de psycholoog mee naar een geschikt aanbod.

Eerstelijnszone Middenkempen

Deze vzw biedt geïntegreerde lokale zorg en dienstverlening aan de inwoners van Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Kasterlee, Lille, Olen en Vorselaar. Meer info over deze instantie vind je op www.elzmiddenkempen.be. 

Gepubliceerd op 28 april
Nieuwsoverzicht
telefoongesprek

Welzijnsdienst

adres
Leistraat 832460 Kasterlee
tel.
014 55 83 22
e-mail
welzijn@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis zijn enkel open op afspraak. Bel vooraf met de bevoegde dienst, maak een afspraak en kom stipt op het afgesproken uur naar het gemeentehuis of Sociaal Huis.

Deel deze pagina