Gemeente Kasterlee

Een hart voor onze zorghelden!

Op vrijdag 20 maart om 12 uur geven een applaus als appreciatie voor alle zorghelden. Zwier je ramen open en laat van je horen! Je kan ook een blijvende appreciatie tonen door een wit doek aan je huis te hangen. Doe je mee?

België telt ongeveer 280.000 geregistreerde verpleegkundige functies met 133.000 zorgkundigen en 150.000 verpleegkundigen. Ook in Kasterlee werken heel wat artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen en werknemers binnen de zorg.

Er wordt van deze zorgverleners echt het uiterste gevraagd zowel naar flexibiliteit, maar ook fysiek en mentaal met hoge gezondheidsrisico’s. 

Naar analogie van Italië doen we een oproep om in Kasterlee een oorverdovend luid applaus te geven aan allen die hun steentje bijdragen voor de bevolking.

We geven dit applaus enkel door de ramen van onze huizen & appartementen.

Het is niet de bedoeling zijn om samen te scholen en we moeten de afstandsregels absoluut respecteren!

Als teken van waardering en hoop hangen we massaal een witte handdoek, t-shirt, laken, doek,…. We kunnen kinderen die thuis zitten tekeningen laten maken om aan het raam te hangen. Dan tonen we met zijn allen ook met dit klein gebaar dat we meeleven met alle zorgverstrekkers en hun patiënten/cliënten.

Laat ons tonen dat Kasterlee een warme gemeente is met een hart voor onze zorghelden!

Gepubliceerd op 19 maart
Nieuwsoverzicht
een hart voor de zorghelden

Communicatiedienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 85
e-mail
communicatie@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur / 14-17 uur / 18-20 uur

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het gemeentehuis gesloten. De diensten zijn telefonisch wel bereikbaar tijdens de openingsuren. Deze maatregel geldt voorlopig t.e.m. 19 april 2020.

Deel deze pagina