Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Afspraken bezoek politiekantoor Kasterlee - corona

Om de verspreiding van het coronavirus mee te vertragen of te voorkomen, vraagt politie Kasterlee om op voorhand voor dringende zaken een afspraak te maken.

Dit kan telefonisch 014 851101 (tijdens de openingsuren), of via mail: politie@Kasterlee.be of maak zelf een afspraak in ons afsprakenregister (surf naar www.politieregioturnhout.be).

Enkel dringende zaken met afspraak zullen nog aan het loket in het politiekantoor behandeld worden. Niet dringende zaken kan je aangeven via https://www.politie.be/nl/e-loket

Zaken, waarvoor geen rechtstreeks fysiek contact met een politiemedewerker noodzakelijk is, kunnen telefonisch of via e-mail behandeld worden.

Er wordt na afspraak slechts 1 bezoeker toegelaten in onze wachtruimte. Dit om het fysieke contact maximaal te beperken, maar ook omwille van privacyreden. De verdere afhandeling van je bezoek wordt uitgevoerd via het beglaasde baliemeubel in de wachtruimte en niet meer in het aparte verhoorlokaal of in het lokaal van de onthaalmedewerkers. Na aanbellen aan onze toegangsdeur zal de onthaalmedewerker je binnen laten, maar zal zich meteen afzonderen in het onthaalbureel met gesloten deur. Het verdere gesprek/verhoor gebeurt via de glaswand van het baliemeubel in de wachtruimte.

Tot slot: er wijzigt niets aan de openingsuren of dienstverlening. De politiepost blijft normaal geopend en de wijkagenten blijven zichtbaar aanwezig in hun buurt.

Het ganse wijkteam probeert in deze moeilijke corona-tijd een kwalitatieve dienstverlening te verzekeren en is aanspreekbaar waar nodig, rekening houdend met de opgelegde maatregelen voor de gezondheid van ons allemaal.

Voor dringende politiehulp bel steeds 0800 25 101.

Gepubliceerd op 18 maart
Nieuwsoverzicht
logo politie

Politie Kasterlee

adres
Binnenpad 12460 Kasterlee
tel.
014 85 11 01
e-mail
politie@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis zijn enkel open op afspraak. Bel vooraf met de bevoegde dienst, maak een afspraak en kom stipt op het afgesproken uur naar het gemeentehuis of Sociaal Huis.

Deel deze pagina