Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Koop een woonmeter en bespaar op je energiefactuur

De gemeente Kasterlee organiseert een groepsaankoop woonmeters. Voor de verlaagde prijs van 11 euro per stuk koop je een woonmeter aan bij het onthaal van het gemeentehuis.

Wat is een woonmeter?
De woonmeter is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk toestel dat de temperatuur en luchtvochtigheid meet in huis. Een te hoge luchtvochtigheid leidt tot hogere stookkosten. Vochtige lucht opwarmen kost namelijk meer energie dan het opwarmen van lucht met een goede luchtvochtigheid. En een hoge luchtvochtigheid werkt ook schimmelvorming en gezondheidsproblemen in de hand.

Ook een te hoge of te lage (bij afwezigheid) temperatuur geeft onnodige stookkosten. De temperatuurweergave van veel thermostaten is na enkele jaren gebruik niet meer nauwkeurig. De woonmeter geeft je steeds een zorgvuldige weergave van de temperatuur.

Een goed binnenklimaat kent dus vele voordelen. Bij elke woonmeter krijg je tips om tot de juiste luchtvochtigheid en temperaturen in huis te komen.

Heb je interesse in een woonmeter? Haast je dan naar het onthaal van het gemeentehuis want de voorraad is beperkt.

Gepubliceerd op 28 november
Nieuwsoverzicht
woonmeter

Milieudienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 27
e-mail
milieu@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis zijn enkel open op afspraak. Bel vooraf met de bevoegde dienst, maak een afspraak en kom stipt op het afgesproken uur naar het gemeentehuis of Sociaal Huis.

Deel deze pagina