Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Ontruiming graven begraafplaats Kasterlee

Na verloop van tijd ontstaat op een begraafplaats plaatsgebrek. Noodgedwongen moeten graven dan worden ontruimd. Dit is zo op de begraafplaats van Kasterlee.

De gemeenteraad besliste op 24 september 2019 om de procedure op te starten om op de begraafplaats van Kasterlee het oudste gedeelte van de graven ( rijen A1 tem A7 en B1 tem B7 langs de St. Jozefstraat) te ruimen en plaats te maken voor de aanleg van onder meer een nieuw urneveld. De graven worden gratis voor nabestaanden ontruimd door een aannemer in opdracht van de gemeente.

De nabestaanden krijgen één jaar tijd (vanaf 1 oktober 2019 tem 1 oktober 2020) tijd om de grafzerk(en) en/of voorwerpen op de grafzerk(en) van de overleden(en) weg te halen. Na 1 oktober 2020 zullen de resterende voorwerpen en de grafmonumenten door de gemeentediensten worden verwijderd.¬†

Gepubliceerd op 18 oktober
Nieuwsoverzicht
begraafplaats kasterlee

Mobiliteitsdienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 24
e-mail
mobiliteit@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis zijn enkel open op afspraak. Bel vooraf met de bevoegde dienst, maak een afspraak en kom stipt op het afgesproken uur naar het gemeentehuis of Sociaal Huis.

Deel deze pagina