Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Hoe wonen we in de toekomst?

De bevolking groeit maar de beschikbare ruimte niet. Willen we in de toekomst voor iedereen ruimte, dan moeten we nu afspraken maken over ons ruimtegebruik. Kom de conceptnota van het nieuw Provinciaal Beleidsplan Ruimte Antwerpen, gemaakt door de provincie Antwerpen, inkijken.

Iedereen kan de conceptnota (deze bestaat uit een strategische visie voor de lange termijn en een set van beleidskaders die op middellange termijn zorgen voor de uitvoering van de visie) inkijken op het provinciehuis en bij de 69 gemeentehuizen in de provincie Antwerpen (dus ook in Kasterlee) en erop reageren. De nota is ook te vinden op www.provincieantwerpen.be/beleidsplanruimte.

Ook jouw bedenkingen, verbetersuggesties en opmerkingen hebben een belangrijke meerwaarde. Reageren doe je op de wettelijk bepaalde manier: schriftelijk, van 20 augustus tot en met 18 oktober 2019 en gericht aan de deputatie van de provincie Antwerpen op één van de volgende manieren: 

  • per e-mail aan beleidsplanruimte@provincieantwerpen.be;
  • per aangetekend schrijven aan de deputatie van de provincie Antwerpen, Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen;
  • door afgifte tegen ontvangstbewijs op het Provinciehuis, Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen;
  • door afgifte tegen ontvangstbewijs tijdens één van de infomarkten, tussen 19 en 21 uur (je komt langs wanneer het jou past:
    • donderdag 19 september 2019 in het (nieuwe) provinciehuis van Antwerpen, Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen
    • maandag 23 september 2019 in het cultuurhuis De Warande, Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Blijf op de hoogte

Ben je benieuwd naar de volgende stappen om tot het definitieve Beleidsplan Ruimte te komen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief op www.provincieantwerpen.be/beleidsplanruimte. Op die webpagina vind je ook altijd de meest actuele informatie over het proces en de aankondiging van toekomstige inspraak- en participatie-initiatieven.

Gepubliceerd op 06 augustus
Nieuwsoverzicht
logo provincie antwerpen

Dienst ruimtelijke ordening

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 28
e-mail
ro@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis zijn enkel open op afspraak. Bel vooraf met de bevoegde dienst, maak een afspraak en kom stipt op het afgesproken uur naar het gemeentehuis of Sociaal Huis.

Deel deze pagina